• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım lütfen

ne alakası varmış acaba kilo ile ben 107-108 kilo falandım yumurta toplandığında 2 kere toplama oldu anestezi de aldım hiç bir sıkıntım da olmadı çok şükür transferim de oldu 12 haftalık ikizlere hamileyim şuan :dua: hiç canını sıkma önlem amaçlı kilo ver diyorlar hamilelik boyunca zaten alacaksın rahat et diye tabiki verebildiğin kadar ver ama o kadar iğne ilaç kullanıp son anda iptal etmeleri çok saçma.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza versin inşallah Allah razı olsun nasip böyle demek ki 😔

Yumurta zaten anestezi altında toplanır diye biliyorum genel anestezi bende öyle oldum ama sonrasında agrim oldu neden bilmiyorum ohss olmuşum hafif derecede
Bana kilo bahanesiyle hiç birşey yapmadılar hatta yumurtalıklarıma bakıldı solda 10 sağda 15 var denildi iyi gelişimi dedi ama kaldı öyle

Bana kilo bahanesiyle hiç birşey yapmadılar hatta yumurtalıklarıma bakıldı solda 10 sağda 15 var denildi iyi gelişimi dedi ama kaldı öyle
Kilolu olanlarda biraz zor cikiyor yumurtalar canim toplanmada sorun olabiliyor yengemde oyle oldu tedavi öncesi kilo vermek lazımmış tabi kilolu olup cok rahat gebe kalanlarda oluyor

Kilolu olanlarda biraz zor cikiyor yumurtalar canim toplanmada sorun olabiliyor yengemde oyle oldu tedavi öncesi kilo vermek lazımmış tabi kilolu olup cok rahat gebe kalanlarda oluyor
Evet sanırım bu yüzden ertelendi kızdım çok fakat sonra oturup düşününce mantıklı geldi sizinde dediğiniz gibi zorsa sonuç iyi olsun diye 1 ay daha beklerim yeterki iyi olsun sonucum

Evet sanırım bu yüzden ertelendi kızdım çok fakat sonra oturup düşününce mantıklı geldi sizinde dediğiniz gibi zorsa sonuç iyi olsun diye 1 ay daha beklerim yeterki iyi olsun sonucum
Insallah güzel.sonuclar alırsınız sizde diyet yapıp bu sürede zayıflamaya özen gösterirsen iz daha güzel olur

Insallah güzel.sonuclar alırsınız sizde diyet yapıp bu sürede zayıflamaya özen gösterirsen iz daha güzel olur
Hedefim o olacak inşallah diyetisyen yürüyüş egzersiz derken nasip eder çaba harcarken ansızın nasip eder inşallah Rabbim...
Allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda gerçekten zor süreç

Back
X