Kızlar acil yardım lütfenn beta hcg 14.35 çıkanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi MDNM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MDNM

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
43
17
3
32
Selamünaleyküm kızlar kan değerim bugün 14.35 çıktı gebelik varmı yokmu anlayamadım dr.bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi lütfen yardımci olurmusunuz...

Selamünaleyküm kızlar kan değerim bugün 14.35 çıktı gebelik varmı yokmu anlayamadım dr.bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi lütfen yardımci olurmusunuz...
Bu sonuca göre hamilesiniz. Önemli olan 2 günde bir değerinizin 2 kat artması. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. 🥰

ALLÂH razı olsun sizden Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh bu arada ben 32 günde bir adet oluyorum cnm ve kaç defa evde idrar testi yaptım negatifti kanda duyunca şaşırdım:-))

A.selam değeriniz güzel ama önemli olan iki günde iki kat ve üzeri artması bazen kimyasal gebeliğe de dönebiliyor doktor onun için emin olamamış ama iki gün sonra 30 ve üstü çıkarsa güzel demektir . Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim nasip etsin 😇

A.selam değeriniz güzel ama önemli olan iki günde iki kat ve üzeri artması bazen kimyasal gebeliğe de dönebiliyor doktor onun için emin olamamış ama iki gün sonra 30 ve üstü çıkarsa güzel demektir . Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim nasip etsin 😇
Amin Ecmâin Cümlemizin inşallâh çok teşekkür ederim hersey gönlünüzce olsun inşallâh:-))

Back
X