Kızlar acil yardım lütfenn beta hcg 14.35 çıkanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi MDNM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MDNM

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
43
17
3
32
Selamünaleyküm kızlar kan değerim bugün 14.35 çıktı gebelik varmı yokmu anlayamadım dr.bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi lütfen yardımci olurmusunuz...

5 üzeri hamilelik oluyor ama değeriniz daha düşük 2 güne bir takip için kan vermeniz gerekiyor aynı yerde. 2 katı olması lazım değerinizin artışı.

5 üzeri hamilelik nasıl oluyor canım benimki 14.35 5 uzeri değilmi bu arada cevabin icin ALLÂH razı olsun

Selamünaleyküm kızlar kan değerim bugün 14.35 çıktı gebelik varmı yokmu anlayamadım dr.bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi lütfen yardımci olurmusunuz...
5 üzeri nasıl oluyor

5 üzeri hamilelik nasıl oluyor canım benimki 14.35 5 uzeri değilmi bu arada cevabin icin ALLÂH razı olsun
İşte 14.35. 5in üzerinde değer oluyor. Merak etme 2 güne bir aynıı saatte aynı yerde kan ver değerinin artışını takip edersin

ALLÂHIM razı olsun senden canım dilerim hersey gönlünce olsun inşallâh..

ALLÂHIM razı olsun senden canım dilerim hersey gönlünce olsun inşallâh..
İnşallah teşekkür ederim hepimizin güzel olur inşallah sonucu 🌼

Bu değere göre hamilesiniz evet ama sağlıklı bir gebelik için değerin 2 günde 1 iki katına çıkması gerekiyor, 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerde aynı saatte. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu değere göre hamilesiniz evet ama sağlıklı bir gebelik için değerin 2 günde 1 iki katına çıkması gerekiyor, 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerde aynı saatte. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin Ecmâin Cümlemizin inşallâh çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh

Back
X