Kızlar acil yardım lütfenn

Bende regl e 6 gün varken erken gebelik testinde böyle silik çizgi gördüm 3 gün varken kaset testte silik çizgi gördüm bugün adete 1 gün var net bi şekilde pozitifi gördüm şükür.

Bende regl e 6 gün varken erken gebelik testinde böyle silik çizgi gördüm 3 gün varken kaset testte silik çizgi gördüm bugün adete 1 gün var net bi şekilde pozitifi gördüm şükür.
Kan verdinizmi benimde regle dün 6 gün varken erken gebelik silik bugünde 5 gün var silik kasette negatif bugün kan verdim sizin ilk kan verdihinizde kacti betaniz

Kan verdinizmi benimde regle dün 6 gün varken erken gebelik silik bugünde 5 gün var silik kasette negatif bugün kan verdim sizin ilk kan verdihinizde kacti betaniz
Ben daha bugün kan verdim sonuç yarın çıkacakmış . Kadın doğuma randevu bulamadım yakın zamanda ve yakın yerde cuma günü sırf iğneye başlamak zorunda olduğm için bir buçuk saatlik yol gidicem.

Dediğim gibi kan testini yeni verdm bu sabah sağlık ocağında oda yarın çıkarmış. Yazar sonuçtan sonra. Ben Erken öğrendim daha adetim bile gecikmedi yarın olmam lazım normalde
Bende erken öğrendim 28 Haziran'da 26.7 idi 1 temmuzda 84.8 di bugün gene verdim bekliyorum e nabiza düşer bal oradan istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…