Canım fotoda bişey belli olmuyor ama daha net çeker misin bide öyle bakalımKızlar merhaba awox gebelik testi adetime 4 gün var bu ay geç yumurtladım 27 Şubat yumurta çatlama günüm sizce çizgi var mı
ya canım o kadar silik ki çizgi şimdiye kadar sürekli awox yaptım ama hiç böyle hiç görmemiştim birde geç yumurtladığım için adet günüm aynı mı bilemiyorumCanım fotoda bişey belli olmuyor ama daha net çeker misin bide öyle bakalım
Yumurtlama gününüzü ovülasyon testi ile mi öğrendiniz inşallah gebesinizdir sabah ilk idrarla deneyin daha net olur çizgiler :)ya canım o kadar silik ki çizgi şimdiye kadar sürekli awox yaptım ama hiç böyle hiç görmemiştim birde geç yumurtladığım için adet günüm aynı mı bilemiyorum
Evet innovita ile takipteyim sürekli 9 aydır bekliyorum inşallah bu sefer güzel haber alırımYumurtlama gününüzü ovülasyon testi ile mi öğrendiniz inşallah gebesinizdir sabah ilk idrarla deneyin daha net olur çizgiler :)
Yumurtladıktan 14 gün sonra regl tarihin oluyor inşallah vardırya canım o kadar silik ki çizgi şimdiye kadar sürekli awox yaptım ama hiç böyle hiç görmemiştim birde geç yumurtladığım için adet günüm aynı mı bilemiyorum
Awox yanlış pozitif çıkarmıyor demi?Kızlar merhaba awox gebelik testi adetime 4 gün var bu ay geç yumurtladım 27 Şubat yumurta çatlama günüm sizce çizgi var mı
Evet biliyorum ama adet tarihim 8 Mart ama ben 27 şubatta yumurtam çatladıYumurtladıktan 14 gün sonra regl tarihin oluyor inşallah vardır
Bilmiyorum kiAwox yanlış pozitif çıkarmıyor demi?
Tamam demek ki geç çatlamış 14 mart adetin diye yorumlayacaksınEvet biliyorum ama adet tarihim 8 Mart ama ben 27 şubatta yumurtam çatladı
27 şubattan 14 gün sonrası adet tarihiniz henüz erken gebelik testi için cnmEvet biliyorum ama adet tarihim 8 Mart ama ben 27 şubatta yumurtam çatladı
hadi ya teşekkür ederimTamam demek ki geç çatlamış 14 mart adetin diye yorumlayacaksın
Bu beni biraz üzdü27 şubattan 14 gün sonrası adet tarihiniz henüz erken gebelik testi için cnm
Daha bebişin yeni yeni tutunacak canm inşallah ilerleyen günlerde net çizgiler görürsün bende geç yumurtladım cok küçük bir değerle öğrendim gebeliğimiBu beni biraz üzdü
Gerçekten mi çatlamadan kaç gün sonra öğrendinizDaha bebişin yeni yeni tutunacak canm inşallah ilerleyen günlerde net çizgiler görürsün bende geç yumurtladım cok küçük bir değerle öğrendim gebeliğimi
Var gibi de yok gibi de bilemedimBenim testime de bakarmısınız?
Pyro cliniqe markası kullandınız mi acaba?Var gibi de yok gibi de bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?