canım idrar tahlilinde pozitif çıkması ilaçların etkisi hala o yüzden pozitif çıkıyor. kanda baktırmışsın negatif çıkmş çok üzüldmselam kizlar.. ben 25 temmuzda transferim gerceklesti.. iki tane saglikli yumurta transfer edildi.. ben transferimin altinci günü dayanamadim test yaptim, teste göre hamileydim.. bugün dokuzuncu gün.. ve ben bes tane ayri marka test yaptim hepsinde hamileyim.. hatta clear blue ile yaptim oda beni iki haftalik hamile olarak gösteriyor...
ama sabahleyin hastaneye gitttim ve doktor ne kanimda ne ultrasyonda bebek görmedi.. hadi ultrasyon neyse hem karindan bakti sadece hemde erken ama kanda cikmasi gerekiyordu.. heralde yok dedim, yine bi test yaptim yine hamile cikiyorum.. anlayamadim.. bes tane test yanilila bilirmi?? doktorun bana test yap dedigi tarih 8 agustos yani dört gün sonra..
demin esimle telfonda konustum aglamaktan kendimi alamadim cok kaptirmistim kendimi.. hele hele bes kere pozitifi görünce acaba varmi bisey diye .. benim gibi olup sonra kaninda pozitif cikan varmi?? ne olur yardim edin
Busefer kanı başka bir merkezde versenizkizlar bugün transferimin 12 günü, evde gebelik testi yaptim pozitf cikti, ama dokuzuncu gün kanda negatifti.. ama sürekli idrar da niye pozitifki... offffffffffffff kafayi yiycem hamilemiyim degilmiyim?
pazartesi günü kendi kadin doktorum tatilden dönüyor.. ve bana tüp bebek merkezi zaten sekiz agustosta test yapin demisti, sekiz agustos pazartesi oluyor, önce evde test yapcam ve sonra o yaptim yaklasik on tane olan sonucu pozitif olan doktora gitcem göstercem.. test yanilir ama bu kadar mi yanilir.... ve garip bisey diyimmi.. icimde kipirtilar hissedyiorum, hareketler hissediyorum, sakin kimse gaz bagirsak demesin cünkü bunu ilkkez yasiyorum hissediyorum.. allahim insallah bebeklerim benimledir, neolur dua edin,
Çok merak ettim ya ama bence hamilesin inşaAllah sonucunu yaz mutlaka olurmupazartesi günü kendi kadin doktorum tatilden dönüyor.. ve bana tüp bebek merkezi zaten sekiz agustosta test yapin demisti, sekiz agustos pazartesi oluyor, önce evde test yapcam ve sonra o yaptim yaklasik on tane olan sonucu pozitif olan doktora gitcem göstercem.. test yanilir ama bu kadar mi yanilir.... ve garip bisey diyimmi.. icimde kipirtilar hissedyiorum, hareketler hissediyorum, sakin kimse gaz bagirsak demesin cünkü bunu ilkkez yasiyorum hissediyorum.. allahim insallah bebeklerim benimledir, neolur dua edin,
pazartesi günü kendi kadin doktorum tatilden dönüyor.. ve bana tüp bebek merkezi zaten sekiz agustosta test yapin demisti, sekiz agustos pazartesi oluyor, önce evde test yapcam ve sonra o yaptim yaklasik on tane olan sonucu pozitif olan doktora gitcem göstercem.. test yanilir ama bu kadar mi yanilir.... ve garip bisey diyimmi.. icimde kipirtilar hissedyiorum, hareketler hissediyorum, sakin kimse gaz bagirsak demesin cünkü bunu ilkkez yasiyorum hissediyorum.. allahim insallah bebeklerim benimledir, neolur dua edin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?