kızlar acil yardım pantolonuma kombin bulamadım

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
358
Tekirdağ
selam hanımlar resimde gördüğünüz pantolonu görümceme aldık.. fakat kombin yapamadık renk ve model seçimi yapamadık (üst ve ayakkabı kombin )bize yardımcı olurmusunuz .. uyabilecek ö[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]nerilerinizi fotoraflı bekliyoruz .. şimdiden teşekkürler

pantolon budur ayakkabı ve üst önerinizi bekliyoruz .. mankendeki kombin pantolonu basitleştirmiş esasında pantolonumuz çok güzel renk ve model açısından hadi hanımlar bi el atın :16:

resim bulamadım ama bu renk pantolonların üstüne beyaz, ekru ya da bej rengi uçuş uçuş bir gömlek ya da bluz olabilir. altına da bej, pudra rengi ya da kahverengi bir ayakkabı ve çanta. bence çok şık ve zarif olur.

selam hanımlar resimde gördüğünüz pantolonu görümceme aldık.. fakat kombin yapamadık renk ve model seçimi yapamadık (üst ve ayakkabı kombin )bize yardımcı olurmusunuz .. uyabilecek ö[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]nerilerinizi fotoraflı bekliyoruz .. şimdiden teşekkürler

Pantolon sanirim kotondan, pembesini ve turuncusunu denemistim :1:

Bunun ustune bol kirik beyaz bir gomlek, altina topuklu zumrut yesilinde ayakkabi. Platform topuklu degil ama, ayakkabinin yesil oldugu cok fazla on plana cikmamasi lazim. Gomlegin ustune altin rengi uzun kolye, ve altin rengi/yesil bilezikler veya kupe.
Ve tamamlamak icin yesil goz fari veya goz kalemi :)

$Christian-Louboutin-Pumps-A001-1.webp

Yesil yerine mor, dore veya altin renkleri ile de guzel bir kombinasyon yapa bilirsin.
Pantalonun rengi yaz rengi bu yuzden cok koyu ve soluk renklerden uzak dur, siyah rengi de hos durmaz.

:16:

Son düzenleme:
Pantolon sanirim kotondan, pembesini ve turuncusunu denemistim :1:

Bunun ustune bol kirik beyaz bir gomlek, altina topuklu zumrut yesilinde ayakkabi. Platform topuklu degil ama, ayakkabinin yesil oldugu cok fazla on plana cikmamasi lazim. Gomlegin ustune altin rengi uzun kolye, ve altin rengi/yesil bilezikler veya kupe.
Ve tamamlamak icin yesil goz fari veya goz kalemi :)

Eki Görüntüle 496783

Yesil yerine mor, dore veya altin renkleri ile de guzel bir kombinasyon yapa bilirsin.
Pantalonun rengi yaz rengi bu yuzden cok koyu ve soluk renklerden uzak dur, siyah rengi de hos durmaz.

:16:
ay ne güzel yorumlar gelmiş çok teşekkür ederim herkese .. ewet kotondan alındı resimdekinden daha farklı sanki model siz yakından görmüşsünüz anlamışsınızdır beni önerilerinizi dikkate alıcağız zira pantolon elimizde patladı diye gülüşüp duruyoruz ...

Back
X