Kızlar acil yardım

Edaa3454

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
25
8
16
27
Kızlar adetim 4 gün gecikti bugün dünde bugünde erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı normalde mi bu durum. Çok stresliyim. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız

Kızlar adetim 4 gün gecikti bugün dünde bugünde erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı normalde mi bu durum. Çok stresliyim. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
10. Gün gecikmede kesin sonuç alirsin biraz daha bekle ondan sonra yap benim de 22 gündür gecikmem var hep negatif

benim 10 ğün sonra belli olmuştu canım,geç yumurtlama olmuştu.

Canım bende ayni durumdayım düzenli adet olan biriyim 1 gün gecikmem var test yaptım senin gibi ovulasyon testinin içinde çıkan gebelik testi ama negatif çıktı alt karnında ağrılar oluyor geçiyor

Canım bende adetim 3 gün geçikince yapmıştım negatif diye çöpe atmiştım megerse çok aşırı silik ışıkta zor gözükecek şekilde silik çizgi varmıs ertesi gün test yapmstım o zaman farkettim

Gecikmen varsa erken gebelik testi değil kaset test al

Merhaba kızlar bizde bebek düşünüyoruz klomen ve ınofolic kullandim bittikten sonra ovulasyon testi aldım denedim ancak ilk gunden beri çift çizgide koyu neden acaba fikri olan var mı

Eklentiler

• 20230107_234904.webp
    20230107_234904.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 25
Canım bende adetim 3 gün geçikince yapmıştım negatif diye çöpe atmiştım megerse çok aşırı silik ışıkta zor gözükecek şekilde silik çizgi varmıs ertesi gün test yapmstım o zaman farkettim
Bakalım bende bugün kan testi verdim hayırlısı

Back
X