Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Gün gecikmede kesin sonuç alirsin biraz daha bekle ondan sonra yap benim de 22 gündür gecikmem var hep negatifKızlar adetim 4 gün gecikti bugün dünde bugünde erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı normalde mi bu durum. Çok stresliyim. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
benim 10 ğün sonra belli olmuştu canım,geç yumurtlama olmuştu.Kızlar adetim 4 gün gecikti bugün dünde bugünde erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı normalde mi bu durum. Çok stresliyim. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
Biraz daha bekleyip öyle mi test yapayım pekibenim 10 ğün sonra belli olmuştu canım,geç yumurtlama olmuştu.
En kısa zamanda inşallah sizinde olur. Ama böyle beklemek çok zormuş10. Gün gecikmede kesin sonuç alirsin biraz daha bekle ondan sonra yap benim de 22 gündür gecikmem var hep negatif
aynen canım bir kaç ğün bekle bence,adetlerin düzenlimi peki hep?Biraz daha bekleyip öyle mi test yapayım peki
Evet normalde 30 günde bir oluyorum. 2 gündür test yapıyorum ama negatifaynen canım bir kaç ğün bekle bence,adetlerin düzenlimi peki hep?
Kasık ağrım var, idrara çok sık gidiyorum. Genel olarak bunlarcanım bekle bir kaç ğün sonra yap belirtin falan varmı?
canım sen yap bir ğün sonra test tekrardanKasık ağrım var, idrara çok sık gidiyorum. Genel olarak bunlarcanım
Amin. Gerçekten zor ama yapacak birsey de yok hakkımızda hayırlısı olsunEn kısa zamanda inşallah sizinde olur. Ama böyle beklemek çok zormuş
Canım bende ayni durumdayım düzenli adet olan biriyim 1 gün gecikmem var test yaptım senin gibi ovulasyon testinin içinde çıkan gebelik testi ama negatif çıktı alt karnında ağrılar oluyor geçiyorKızlar adetim 4 gün gecikti bugün dünde bugünde erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı normalde mi bu durum. Çok stresliyim. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
Canım bende adetim 3 gün geçikince yapmıştım negatif diye çöpe atmiştım megerse çok aşırı silik ışıkta zor gözükecek şekilde silik çizgi varmıs ertesi gün test yapmstım o zaman farkettimKızlar adetim 4 gün gecikti bugün dünde bugünde erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı normalde mi bu durum. Çok stresliyim. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
Gecikmen varsa erken gebelik testi değil kaset test alKızlar adetim 4 gün gecikti bugün dünde bugünde erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı normalde mi bu durum. Çok stresliyim. Lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
Kan testi verdim bugün bakalımGecikmen varsa erken gebelik testi değil kaset test al
Bakalım bende bugün kan testi verdim hayırlısıCanım bende adetim 3 gün geçikince yapmıştım negatif diye çöpe atmiştım megerse çok aşırı silik ışıkta zor gözükecek şekilde silik çizgi varmıs ertesi gün test yapmstım o zaman farkettim