Bende 7.gun gecikmede yaptim negatif bugun 8.gun hala gelmedi ve normalde yogun adet belirtileri yasardim bu ay hic yasamadim sadce kasik agrim arada sirada ve akintim oldu bugun de bel agrim basladi neden cikmadi anliyamadim beklemedeyim benim de normalde adetim duzensizdi 3 aydir duzene girmisti tam gununde oluyo bu ay boyle olunca sasirdim bende kac gun sonra tkr yapcam olmazsamKızlar benim adet 2aydır çok düzensiz o yüzden tahminde bulunamıyorum. 2 senedir çocuk istiyoruz o yüzden biraz heyecanlıyım. Prodoctor erken gebelik testinde bu çizgileri gördüm. Normalde hiç bi belirti olmuyordu. Bir gün geçince yaptım. Bu tekli fotoğraftaki gibi biraz daha silik. Sizce bişey var mıdır ? Varsa kaç günde netleşiyor?
Biz de 6 aydir dwniyoruz olmuyoKızlar benim adet 2aydır çok düzensiz o yüzden tahminde bulunamıyorum. 2 senedir çocuk istiyoruz o yüzden biraz heyecanlıyım. Prodoctor erken gebelik testinde bu çizgileri gördüm. Normalde hiç bi belirti olmuyordu. Bir gün geçince yaptım. Bu tekli fotoğraftaki gibi biraz daha silik. Sizce bişey var mıdır ? Varsa kaç günde netleşiyor?
Benim testimde bu şekilde çıkmıştı Şuan 2 yaşında oğlum var silik çizgi var sende ama tabıkı sabah 9-10 arası sağlık ocağına gidip kan verin beta hcg bakılsın içinizde şüphe kaygı kalmazKızlar benim adet 2aydır çok düzensiz o yüzden tahminde bulunamıyorum. 2 senedir çocuk istiyoruz o yüzden biraz heyecanlıyım. Prodoctor erken gebelik testinde bu çizgileri gördüm. Normalde hiç bi belirti olmuyordu. Bir gün geçince yaptım. Bu tekli fotoğraftaki gibi biraz daha silik. Sizce bişey var mıdır ? Varsa kaç günde netleşiyor?
Bu marka testi çok kullandım hep negatif gördüm bence çok doğru sonuç veriyor yanılma payı yok gibi bi şey . Bu çizgi çıktıysa yüksek ihtimal gebesinizdir tebrik ediyorumKızlar benim adet 2aydır çok düzensiz o yüzden tahminde bulunamıyorum. 2 senedir çocuk istiyoruz o yüzden biraz heyecanlıyım. Prodoctor erken gebelik testinde bu çizgileri gördüm. Normalde hiç bi belirti olmuyordu. Bir gün geçince yaptım. Bu tekli fotoğraftaki gibi biraz daha silik. Sizce bişey var mıdır ? Varsa kaç günde netleşiyor?
Beklesen daha net sonuç alırsın ama ben olsam bekleyemezdimAy ya inşllahkan mı vereyim yarın iki üç gün daha beklesem koyulaşır mı? Şimdi sağlık ocağındaki kadın da ikide bir geliyor diyecek
Beklesen daha net sonuç alırsın ama ben olsam bekleyemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?