Kızlar bu sabah kan vermeye gidecekken sancılı şekilde adet oldum ama çok uzun sürmedi. Bu kimyasal demek oluyor sanırım dimiBen ikinci çizgiyi görüyorum net bi şekilde ama siz kan verirseniz daha iyi olur
evet canim kimyasalmis ama hic uzulme kimyasaldan sonra gebe kalan cok gordum bu forumda rabbim sanada nasip etsin insallahKızlar bu sabah kan vermeye gidecekken sancılı şekilde adet oldum ama çok uzun sürmedi. Bu kimyasal demek oluyor sanırım dimi
yarın baktırmaya gidicem. öyle olması ya da olmaması bbişeyi değiştirir miBeta hcg ye bastırmadan emin olamazsınız
2 çıkmış. ne demek bilmiyorum doktora sordum ama o da aynı anda bana bişey sordu konu karıştı..Öğrenmiş olursunuz
Sonuç ne oldu , net hamilesin:)Tabi ki hemen yazarım yeter ki o sonucu göreyim
Adet oldum ya artık sanmıyorumBiraz bekleyip sonra beta hcg yi takip et… artışlar önemli. (Eğer gebelik varsa)
Ben kimyasal diye düşünüyorum çünkü adet oldum. İkinci günü kan verdim kimyasal mı anlamak için 2 çıktı değerBiraz bekleyip sonra beta hcg yi takip et… artışlar önemli. (Eğer gebelik varsa)
bi sonraki ay aşılama yapacakAdet olduysanız kimyasal olma ihtimali var tabi… ama beta 2 düşük çıkmış. Belki adet ile düştü… canınızı sıkmayın. Sonraki maçlara bakacağız. Allah’ın bir bildiği vardır
Başta bi denemiştim sonra bıraktım nasılsa iki günde bir birliktelik oluyor diyeNe kadar süredir çocuk deniyorsunuz? OVULASYON testi kullandınız mı hiç? Ben OVULASYON testi ile hamile kaldım daha önce fakat ne yazık ki hamilelik devam etmedi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?