• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım :(

kbra927

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
25
1
86
Bursa
Kısa bir özet geçeyim.. Sevgilimden ayrılalı 1 Hafta oluyor. 13 aylık bir ilişkimiz vardı. Bizim ilişkimizi herkes kıskanırdı. Yani sıradan bir şey yaşamıyorduk biz. Gelecek planları kurardık. Ben tamamen ona adamıştım hayatımı. Onun beni çok sevdiğini biliyorum. Bu sıralar çok bunalımlı dönemlerden geçiyordu. Üzerine biz de kavga ettik ve ayrılık kararı aldık. Sonra baktım çok kararlı konuşuyor. Anlayamadığım bir netlik vardı onda. Ortada aldatma gibi çok büyük bir sorun da yoktu. Sadece bunalımı vardı. Ben artık kendime güvenmiyorum, seni mutlu edemem dedi. Kararlıydı işte. 1 hafta geçti mesaj atıp atmama konusunda kararsız kaldım. İçimde kalan şeyler vardı. Konuşmam lazımdı. Hata ettim belki de bilmiyorum ama mesaj attım ve görüşmek istediğimi söyledim. Tamam olur dedi. Görüştük. Çok uzak davranmadı bana. Sıkıntılarını anlattı. Gerçekten inandım. Kendine güvenmediğini söyledi. Bu fikirde sabit kaldı. Sonra dayanamadı zaman verelim birbirimize olur mu dedi. Gayet yakındı o zaman. Arkadaş gibi hatta arkadaştan öte oluruz dedi. Görüşürüz arada dedi. Hiçbir sorun yoktu. Eve geldim, ayrı kaldığımız süreçte gittiğim yerleri sordu. Çok kötü kıskandı. Ama bana uzak davranıyordu. Dayanamadım sordum neden böyle olduğunu. Beni çok kıskandığını, istediğini ama içinin bir tuhaf olduğunu söyledi. Hemen eskisi gibi olamadığını, ısınamadığını söyledi. Ama deli gibi de kıskanıyorum dedi. Benim kafam çok karıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Konuşuyorduk, artık konuşmama kararı aldık. Yalnız düşünecek. Kafasını toparlayacak. Ama bu süreç beni çok etkiliyor. Artık mesaj atmamaya karar verdim ben de. Ne düşüneceğimi şaşırdım :(

Son düzenleme:
Hiç bir şey!!!
Hiç bir şey yapmamalısın!
Seven adam bunalım,depresyon dinlemez sevgilisini yanında ister.
İlla buluşulacaksa şu bunalım laflarına kanma.

Görüşmek istemekle çok iyi etmişsin bence sonra insanın içi içini yiyor. Sevgisine inanıyorsan konuşup halledebilirsiniz. İnsanın canı sıkkınken çok farklı şeyler söyleyebiliyor içinde bulunduğu durumu anlatmasını iste neden böyle olduğunu, yanında olduğunu atlatabileceğinizi falan sonuçta 1 seneyi aşkın zamandır birliktesiniz.

Hiç kimse, her şey dört dörtlükken,aklında hiç ayrılma fikri yokken, pat diye ilişkisini bitirmez.Mutlaka bu düşüncenin olgunlaştığı bir süreç vardır ve o şekilde biter ilişki.
Eğer, buluştuğunuz zaman siz, devam etmek istediğinize dair bir şeyler söylersiniz de, karşılık alamazsanız, canınız gerçekten şimdikinden çok daha çok acır.
Lütfen bunları aklınızın bir kenarında turun.

Ben zaten barışmaya yönelik konuşmayacağım. Beni sevdiğini biliyorum. Ama bilinmezlikte kalıp ayrıldık. Bu bilinmezlik beni bitirecekti konuşmaya kalkmasam. Bu da yüz yüze olur, kaçamaz bir şeylerden. Beni ne bekliyor bu beni en çok meraklandıran.

Bizim ilişkimizi herkes kıskanırdı. Yani sıradan bir şey yaşamıyorduk biz. Gelecek planları kurardık. Ben tamamen ona adamıştım hayatımı. Onun beni çok sevdiğini biliyorum. Bu sıralar çok bunalımlı dönemlerden geçiyordu. Üzerine biz de kavga ettik ve ayrılık kararı aldık. Sonra baktım çok kararlı konuşuyor. Anlayamadığım bir netlik vardı onda. Ortada aldatma gibi çok büyük bir sorun da yoktu. Sadece bunalımı vardı. Ben artık kendime güvenmiyorum, seni mutlu edemem dedi. Kararlıydı işte. 1 hafta geçti mesaj atıp atmama konusunda kararsız kaldım. İçimde kalan şeyler vardı. Konuşmam lazımdı. Hata ettim belki de bilmiyorum ama mesaj attım ve görüşmek istediğimi söyledim. Tamam olur dedi. Görüştük. Çok uzak davranmadı bana. Sıkıntılarını anlattı. Gerçekten inandım. Kendine güvenmediğini söyledi. Bu fikirde sabit kaldı. Sonra dayanamadı zaman verelim birbirimize olur mu dedi. Gayet yakındı o zaman. Arkadaş gibi hatta arkadaştan öte oluruz dedi. Görüşürüz arada dedi. Hiçbir sorun yoktu. Eve geldim, ayrı kaldığımız süreçte gittiğim yerleri sordu. Çok kötü kıskandı. Ama bana uzak davranıyordu. Dayanamadım sordum neden böyle olduğunu. Beni çok kıskandığını, istediğini ama içinin bir tuhaf olduğunu söyledi. Hemen eskisi gibi olamadığını, ısınamadığını söyledi. Ama deli gibi de kıskanıyorum dedi. Benim kafam çok karıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Konuşuyorduk, artık konuşmama kararı aldık. Yalnız düşünecek. Kafasını toparlayacak. Ama bu süreç beni çok etkiliyor. Artık mesaj atmamaya karar verdim ben de. Ne düşüneceğimi şaşırdım :(

Canım anlattıklarının çok yakınlarını yaşadım. Kırmızıyla belirttiklerimi özellikle vurgulamak istiyorum. Tamamiyle aynı şeyleri ben de ondan duymuştum. Temmuz ağustos aylarımız zorlu geçmişti. Ağustosta ayrıldık. Eylül gibi buluştuk. "Kendime güvenmiyorum. Seni artık mutlu edemem. Bilsem ki aramızda sorun olan şeyler tamamen düzelecek, bir dakika durmam barışırım." dedi. Barışamadık. Yürümedi. En son ekim ayı başında görüşmek istedi. Ben istemedim artık. İçimde kalan hiçbir şey yoktu. Görüşüp de napıcam yani. O benim iyi olduğumu görüp içini rahatlatcak, benim kafam karışcak. Görüşmedik. Ve kasım ayı sonu gibi öğrendim ki sevgilisi varmış :) Facebookta ilişki durumu yapmış ve ilişki durumunu da "Eylülden beri (!)" diye güncellemiş.

Şimdi ne çıkacak bu durumdan. Bu sevgilisi olduğu haberini bana sınıfımdan bi erkek arkadaşım söyledi. "Erkekler hayatlarına başka bi kız girince ilişkiyi tamamen bitirirler." dedi. Yani o ben seni artık mutlu edememler, artık kendime güvenmiyorumlar; hayatıma başkasını almaya hazırlanıyorum olabilir. Kesin bir şey söyleyemem.

Ben başkalarının hikayelerini okurken eski sevgililerinin şu anda başka sevgilisi olduğunu söyleyen bayanlara şaşırırdım nasıl böyle rahat söylebiliyolar, içleri yanmıyo mu diye. Alışıyosun :) Hatta daha bile iyi oluyo unutman için.

Ben de beni seviyo zannederdim :) Sevmiyomuş. O yüzden şu an sen ne yapsan durumu değiştiremezsin. İçinde kalmasından korktuğun şeyleri kesinlikle yap. Ben her şeyi yaptım. Elli yaşıma geldiğimde onun için keşke dememek istedim. Benlik bir şey kalmadı artık. Sen de biraz zaman ver. Ondan cevap gelmeyince nasıl olsa dayanamazsın. Ara ve içinden geçen her şeyi söyle. Senin üzerine düşenleri yap sen. Gerisi hayırlısı :)

Bu arada konunu sabah 9da telefondan gördüm. Sadece cevap yazmak için kalktım yataktan :) Sıkma canını.

Canım anlattıklarının çok yakınlarını yaşadım. Kırmızıyla belirttiklerimi özellikle vurgulamak istiyorum. Tamamiyle aynı şeyleri ben de ondan duymuştum. Temmuz ağustos aylarımız zorlu geçmişti. Ağustosta ayrıldık. Eylül gibi buluştuk. "Kendime güvenmiyorum. Seni artık mutlu edemem. Bilsem ki aramızda sorun olan şeyler tamamen düzelecek, bir dakika durmam barışırım." dedi. Barışamadık. Yürümedi. En son ekim ayı başında görüşmek istedi. Ben istemedim artık. İçimde kalan hiçbir şey yoktu. Görüşüp de napıcam yani. O benim iyi olduğumu görüp içini rahatlatcak, benim kafam karışcak. Görüşmedik. Ve kasım ayı sonu gibi öğrendim ki sevgilisi varmış :) Facebookta ilişki durumu yapmış ve ilişki durumunu da "Eylülden beri (!)" diye güncellemiş.

Şimdi ne çıkacak bu durumdan. Bu sevgilisi olduğu haberini bana sınıfımdan bi erkek arkadaşım söyledi. "Erkekler hayatlarına başka bi kız girince ilişkiyi tamamen bitirirler." dedi. Yani o ben seni artık mutlu edememler, artık kendime güvenmiyorumlar; hayatıma başkasını almaya hazırlanıyorum olabilir. Kesin bir şey söyleyemem.

Ben başkalarının hikayelerini okurken eski sevgililerinin şu anda başka sevgilisi olduğunu söyleyen bayanlara şaşırırdım nasıl böyle rahat söylebiliyolar, içleri yanmıyo mu diye. Alışıyosun :) Hatta daha bile iyi oluyo unutman için.

Ben de beni seviyo zannederdim :) Sevmiyomuş. O yüzden şu an sen ne yapsan durumu değiştiremezsin. İçinde kalmasından korktuğun şeyleri kesinlikle yap. Ben her şeyi yaptım. Elli yaşıma geldiğimde onun için keşke dememek istedim. Benlik bir şey kalmadı artık. Sen de biraz zaman ver. Ondan cevap gelmeyince nasıl olsa dayanamazsın. Ara ve içinden geçen her şeyi söyle. Senin üzerine düşenleri yap sen. Gerisi hayırlısı :)

Bu arada konunu sabah 9da telefondan gördüm. Sadece cevap yazmak için kalktım yataktan :) Sıkma canını.

Çok sağol canım yazmışsın. Ben de elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ayrıldığımız gün bitmesin diye uğraştım bir hafta sonra mesaj attım görüşelim diye görüştük. Her şey iyi gibiydi. Sonra kıskançlık falan, uzak davranmalar bozulduk. Nedenini irdeledim. Hemen ısınamadığını söyledi. Biraz zaman ver yalnız kalayım dedi. Tamam dedim bir daha ben mesaj atmam dedim. Bir gün hiç konuşmadık. Ertesi gün mesaj attı. Gayet yakın davrandı. Arayayım mı falan dedi. Konuştuk öyle. Ertesi gün de aradı, mesaj attı. Sanki 2 gün önce bunları söyleyen o değilmiş gibi davrandı. Bugün hiç konuşmadık. Ben artık mesaj falan atmıyorum. Atarsa cevap atarım. O kadar. Kaçan kovalanıyormuş gerçekten. Hayatına başkasını mı almaya çalışıyor bilemem ama ben onun elinin altında değilim artık. Bunu öğrenecek. Hemen başkası olacağına da inanmıyorum pek ama hayat bu neler gösteriyor insana. Çok güvenirdim ben ona. Gerçekten adam gibi adam. Ama yaptıklarını anlayamıyorum. Tek sorun bu. Ben her şeyi unutup eskisi gibi olmaya hazırdım ama o öyle olamadı. Kendi haline bıraktım artık. Döndüğünde ister miyim bilemem..

Back
X