Kızlar benim reglim biteli 7 gün oldu. Dün yani 6. ncı gün inanılmaz kasık ve bel ağrısı çektim regl olucam galiba tekrar dedim lavaboya gidip baktığım da açık renkte kan vardı çok açık değil kan kırmızısı da değildi iç çamaşırının çeyreğini kaplanmıştı fakat şuan kan kesildi ama belim de ve kasıklarım da ara ara ağrılar var sizde de böyle bi durum oldu mu gebelik olabilir mi vede 2 yıllık evliyim bebek istiyorduk olmadı. bu durumu yaşayan varmı??
Çok büyük ihtimalle yumurtlama dönemindesin canım. Bazı bayanlarda bu dönem sadece akıntıyla yada sadece ağrıyla olurken bazılarında az yoğunlukta kanama yada lekelenmeylede olabiliyor. Bnce bu kanama bunun habercisi olabilir. Bugnleri boş geçmeyip değerlendrmenizi tavsiye ederim. Hakkında hayrlısı olsun inşallah
Hemde hiç belli olmuyor canım. Ben mayısta gebelik yaşadım dögüm 28 gün. sat ımın 21. Günde yumurtladım. Geçen ay 13. Günde, bu ayda 11.günde yumurtladım. Çok şükür bu ay tuttu. Bence es geçme sakın. İnşallah nasip olur sanada
Bende üç ay boyunca yumurtlama dönemimde adet sancısı çektim Bi gün kanama yaşadım Can'ım. Hamile kalırken ovulasyon testı aynı günü gösterdi. Doktorda yumurtlamışsın demişti zaten. Şeninde öyledir muhtemelen
Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım. bende hiç böyle birşey yaşamamıştım daha önceki yumurtlama döneminde bu ay olunca halk arasında geçen nişan, bebeğin rahime oturması dediğimiz şey olabilir mi acaba dedim test de yapamıyorum henüz çok erken inşallah hayırlısı olur