• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil yardima ihtiyacim var!

seviiiii

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
5
0
6
Bulgaristan
Merhaba! ben unversite ogrencisiyim 21 yasindayim ve 3 aydir suren bir iliskim var. Mutlumuyum bende bilmiyorum ama cok seviyorum. Sevgilim benden once 1 evlilik yapmis ve 1 kizi var, ama isler orda bitmiyo. Eski karisi halen pesinde ve barismak istiyo...ilk tanistigimizda bana kizi oldugunu soylemedi ama bizim iliskimiz ciddilesince bir aksam bana herseyi itiraf etti ve ben sok oldum...benden uzak yasiyo aslinda o Pariste calisiyo eski karisi burda benim kim oldugumu bilmiyo ayni koyde yasiyolar benimde pek bilgim yok o kisi hakkinda...sevgilim beni seviyo eminim ama o kadin durmadan aramizi bozmak icin elinden geleni yapiyo ve bizde durmadan kavga etmeye basladik. Ben bazen sinirden ne dedigimi bilmiyorum ve buda sanirim sevgilimi benden uzaklastirmaya basladi. Sizden ricam bana bir akil verin lutfen cunku ben ne yapmam gerektigini artik bilmiyorum.

bu durumda ne yapılabilir bende bilmiyorum ama eski eşi peşinizdeyse takıntı haline getirip Allah korusun çok kötü sonuçlar doğurabilir.. birde kızı olduğunu size neden geç söylemiş... bunları ilk zaman size anlatmalıydı..

bu durumda ne yapılabilir bende bilmiyorum ama eski eşi peşinizdeyse takıntı haline getirip Allah korusun çok kötü sonuçlar doğurabilir.. birde kızı olduğunu size neden geç söylemiş... bunları ilk zaman size anlatmalıydı..

Bilmiyorum, ama eski karisindan o bile cekiniyo gibi geliyor bana...her gun az kaldi bitecek diyor fakat kadin sirf ben goreyim diye fotoshoplu resimler yukluyo internet profiline benim sevgilimle :(((

valla bence bu iş biraz tehlikeli gibi... saplantılı insanları saplantılarından vazgeçirmek çok çok zor oluoyr.. heleki siz nişanlansanız evlenseniz bu onu daha da tetikler mazallahhh

valla bence bu iş biraz tehlikeli gibi... saplantılı insanları saplantılarından vazgeçirmek çok çok zor oluoyr.. heleki siz nişanlansanız evlenseniz bu onu daha da tetikler mazallahhh

biraz zaman ver bana deyip duruyo sevgilim ama benim sabrim kalmadi...ben nasil ona sorunlar yaratmiyorsam o da oyle yapsin istiyorum. ya ben sadece onunla mutlu olmak istiyorum ;((( sevdim onu hayatimdaki herseyden daha fazla ve karsiligi olsun istiyorum.. o kadin beni bulmaya calisiyo ne yapsam hangisi daha dogru olur acaba???

sana diyebilceğim tek şey dikkatli ol!! hemen karar verme zamana bırak karşındaki insanıda iyi tanı.. şimdi seviyorsun her şey iyi hoş geliyor.. eski eşi huzursuzluk çıkarmaya devam ederse sizinde mutluluğunuz bozulabilr..

bugun kadin kendini asmaya kalkmis sevgilim su an onun yaninda. Ben ne yapacagimi ne diyecegimi bilemiyorum artik! benimle oldugunu ogrenmis ve bunlari yapiyo kucuk kizina ragmen intihar edebiliyo...cok kotu durumdayim sevgilimden ayrilirsam cok uzulecegim belkide bir daha hic sevmeyecegim cunku onunla gercekten bas basayken cok mutluyum ama bu sorunlar... Belkide bir cozum vardir lutfen basindan geciren varsa bu tur olayi bana yardimci olsun.

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

photoshoplu resimler, kendini asmaya kalkışmalar...
bu kadın size dünyayı zindan edeceğe benziyor...
bence büyük risk bu adamla evlenmek....kadın saplantılı...sizi bulmaya çalışmasındaki amaç nedir hiç düşündünüzmü???
iyi bir hesap göreceğe benziyor sizle...
aman ha, dikkatli olun...aklınızı başınıza alın...sevgiliniz bile baş edemiyorsa...siz ne yapabilirsiniz ki...
o kadar cesaretiniz varmı bu riski göğüsleyebilecek kadar....seviyorum deyip gözü kapalı yol almayın...karar sizin...

Ya bu durumda ne soylenebılır hıc bılmıyorum ama eski eşinden evlensenız dahi bir ömür kurtulamazsınız cunku arada bir cocuk var anne ve babası da mecbur arada bellı durumlarda bıraraya gelecekler.Sevgilininde pesindeyse rahatsız edıyosa yanı sımdıdende onun yuzunde tartısıyorsanz ilerde ne durumda olursunz. Sen sevgılınle otur bu durumu her ayrıntısına kadr konus bır cozum bulun yoksa size rahat yok.

Durum bayağı tehlikeli, saplantılı,psikopat bi kadın var karşınızda. Bu tür insanların ölümden,tehlikeden,öldürmekten korkusu olmaz. Yani her an sizin de canınıza kendi canına da kıyabilir,her gün onlarca cinnet haberleri,öldürme-öldürülme haberleri görüyoruz,okuyoruz. Ne kadar sevseniz de sevin bence böyle bi durum karşısında uzak durmakta fayda var,üstelik adamda da var bi gariplik,dürüst değil gibi,cidden dürüst olsaydı ve sizi düşünseydi ilk önce size tüm geçmişini,hayatını bir kızının olduğunu söylerdi. Önce sizin ona aşık olmanızı,bağlanmanızı beklemiş ondan sonra anlatmış tüm gerçekleri. Temkinli olmakta fayda var.

Bugun dayanamadim mesaj attim o kadina feceden yaz bana konusalim neyse sorun cozelim bir orta yol bulalim benim yuzumden kimse zarar gorsun istemem dedim...zaten o benim kim oldugumu arastiriyomus uzun zamandir ama nedense kadin beni engelledi. Bu iste gercekten bir gariplik var, cok seviyo sozde adami ariyo durmadan sevgilisini ve ulasincada kaciyo resmen. Ben gercekten artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum dikkat ediyorum elimden geldigince herseye sabirli olmaya calisiyorum ama herseyinde bir siniri var arkadaslar. Kadinin annesi kardesi durmadan sevgilimi ariyolar gel seni gormek istiyo diye. Konustuk tavsiye ettiginiz gibi herseyi benden baska biriyle olmak istemedigini onunla benden ayri kalsa bile artik barismiyacagini soyledi bana. Biz uzaklasiyoruz sanki birbirimizden her gecen gun herkezin imrendigi bir cifttik oysa :(
Sevdigim adami kaybetmek istemiyorum ama boyle daha nekadar dayanirim onu hic bilmiyorum. Sanki hep bir cozum yolu varmis gibi geliyo bana ama ben bir turlu bulamiyorum onun ne oldugunu ve inanin dayanacak gucum kalmadi...

Back
X