kızlar acil yardımınıza htiyacım var.erkeğe çiçek gönderilirmi?

RoSe_RaiN

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
333
222
628
36
Ankara
arkadaslar erkek arkadasımla tartıştık ve ayrıldı hemde çok sacma bi sebepten dolayı.kendimi affetirmek için çiçek göndersem tuhafmı kacar yardımcı olurmusunuz başka ne yapabilirim öneriniz ne?

Son düzenleme:
tartışma sebebini söyler misin kim haklı kim haksız ona göre değerlendirelim ve yorum yapalım sakıncası yoksa

erkek arkadasım kuaför ilk tartışmamız ve 1.5aydır cıkıyoruz.bi ürün alcaktım daha önce ondan satın almıstm memnun kalmadım bende bu sefer ona danışmadan baska bi kuaföre gitmiştim orda otururken erkek arkadasımın elemanı beni görmüş hemen yetiştrmiş. beni aradı nerdesin dedi bende yerimi söyledim.ne işin var dedi bi ürün almaya gittim dedim.oda bidaha gelme dedi.bende orayı bırakıp yanına gittim bana danısmadan oraya gittin diye bitirdi.benden alıp almaman önemli degil dedi bana danışmadan oraya gittin dedi.o mu önemli benmi dedi bende tabi sen dedim.haklısın özür dilerim bidaha olmayacak söz dedim inadı tuttu babamda olsa affetmem diyor.bende 1 sans istiyorum en ufak bi hatamda sil dedim.kabul etmiyo eski cıktıgım insanlada yalan yüzünden ayrıldim dedi. ama ben yalan söylemedim aradıgında acıkca söyledim.stesem oraya sırf oturmaya gittimde diyebilirdim dürüst davrandım.bitt diyo baska bişey demiyo

Dayanamadım aksam msj attım ben seni görebilmek için bişeyi bahane edip geliyorum kesime geliyorum kesmiyosun birazdaha uzasın diyosn dedim, boyaya geldim birazda bekle acele etme dedi tamam dedim.fön cektirmeye gidiyorum sacların dinlensin cekmiyecem dedi.peki dedim bekledim.sonucta bunları gidip baska biyerde yaptırsam sonuna kadar haklı. bi fön için ben kac saat bekliyorum dükkanda beni elemanınla savuşturuyosun ben oraya sırf senin için geliyorum bunu bil diye yazdım cevap vermedi hala

Son düzenleme:
bana sorarsan kendini affettirmen gereken bi durum yok ortada erkek arkadaşın biraz fazla abartmış gibi geldi bana kaldı ki evet dediğin gibi yalan da söyleyebilirdin başka bi bahane de bulabilirdin seni eski sevgilisiyle kıyaslaması yanlış olmuş burda.. ben senin yerinde olsam daha fazla bişe yapmazdım eğer seni seviyosa yanında olmak istiyosa zaten tekrar arayacaktır barışacaktır seninle ama fazla üstüne gidersen ters teper bi de bu kadar küçük bişe de hadi ayrılalım diyebiliyosa ve sen de bunu alttan alırsan yarın öbür gün bunu devam ettirir her kavganızda hadi ayrılalım der nasılsa sen vazgeçmiyosun diye... bence ne mesaj at ne çiçek yolla sen hatalı değilsin sen gerekli açıklamayı yapmışsın gerisi ona kalmış artık sessiz kal bence

şuanda elim kolum baglı bekliyorum başka bi çarem yok

Çiçek falan gönderme kendini iyice haklı sanacak. Abartmış. Bunda bu kadar kızacak bir şey yok.
Biraz sakinleşin bir kaç gün sonra oturup konuşun ama çok kötü bir şey yapmışsın gibi özürler dileyip yalvarma.

off bi insan bukadar inat olamaz.dediğim dedik bi insan.neyse artık izin gününe kadar dişimi sıkayım o zaman.duruma göre konuşmaya calısayım.

off bi insan bukadar inat olamaz.dediğim dedik bi insan.neyse artık izin gününe kadar dişimi sıkayım o zaman.duruma göre konuşmaya calısayım.
hala konuşmaya çalışayım diyosun bence yanlış yaparsın haksız değilsin ama böyle yaptıkça haksız konuma düşersin ve bundan sonra daha büyük konularda sen haklıyken bile haksız görür saygını kaybedersin.. ama sen bilirsin sonuçta senin ilişkin bence sen yapman gerekeni yapıp açıklamanı yapmışsın hala dinlemiyosa ya dinlemek istemiyodur işine gelmiyodur ya da sinirinin geçmesini bekliyodur... sen bilirsinnn...

Seven insan öyle eften püften şeyleri bahane edip bitirmez ilişkiyi. Çocuk oyuncağımı bu anlamam. Aslında kendisi dürüst gibi gelmedi bana... sanki bahane arıyormuş gibi. Moralini bozmak istemem ama bu ilişkiden sana sadece acı gelir. Sen taviz verdikçe o daha çok kaçacaktır bence en akıllıca olanı sende restini çekecen ve bekleyeceksin. Eğer geri adım atarsa seviyordur ha baktın yok bişey sende boşa kürek sallamadan gerçekleri görürsün.

üstüne düşme
sen konuşmaya çalıştıkça o kendini haklı görecek daha da çok inatlaşacak
böyle birşeyden ilişki bitirilmez

Birinicisi sevgilin kuaför olabilir kuaför diye herşeyi ondan almak zorunda değilsin bunun için küsmek ne kadar saçma.İkincisi siz çıkalı daha 1.5 ay oluyo çok yeni yani hata yapmanız gayet normal ki siz haklısınız burda diyelim ki haksızsınız diye nitelendiriyor sizi karşı taraf önce bi uyarması gerekir böyle böyle neden böyle yaptın böyle şeyleri sevmiyorum diye sizi uyarmadan direk bitirmiş bu kadar küçük bişeyde bile böyle yapıyorsa daha büyüklerde ne olur sana yine aynısını yapar bence bağlanmadan yol yakınken dön zaman uzadıkça dahada çok bağlanırsın ..

Tabi sen bilirsin yine ama kesinlikle çiçek felan yollama arayıp sorma senin bi suçun yok ki eğer öyle yaparsan emin ol daha çok üste çıkar ve bu böyle gider o yüzden bnce karşı tarafın atmasını beklemelisin..Zaten onun gözünde şuan bitirsemde gelir gibi düşünüyodur bence ondan beklemelisin bi adım..

Son düzenleme:
Niye çıkarız, niye flört ederiz? Karşımızdakini tanımak ve bizim için doğru insan mı karar vermek için, yanılıyor muyum? Bu açıdan düşünüp kararınızı öyle verin derim. Bence bu davranışları sizin için uyarı olmalı. Eski sevgilisinden kazık yemiş, unutamamış. O yüzden, o.... nem kapıyor. Daha doğru bir tanım bulamadım kusura bakmayın. Bana küçücük bir şeyi bahane ediyor gibi geldi. Neden böyle bir şey yapıyor? Çünkü sizi denemek, üstünüzde kontrol kurmak istiyor. Daha 1,5 aydır birliktesiniz. Belki de ayrılmak istiyordu, bunu bahane etti. Ne olursa olsun sakın üzülmeyin. Değerlisiniz, değer verecek biriyle mutlaka tanışırsınız.

Bu ne yaa!! Böyle kavga mı olur!Böyle ayrılık sebebi mi olur!!
Başka kuaföre gitmeni gurur mu yapmış!! Bence senin sevgilin fazla şımarmış..Çok yüz vermişsin..Bir de ayrılmış adamın peşinden koşmuşsun iyiceee tepene çıkmış..Bravo..

Bekle,yok say..kuaförün önünden geç sakın bakma..Mümkünse geçerken gülerek telle konuş..Umursama..Önce o sana adım atsın..

arkadaslar erkek arkadasımla tartıştık ve ayrıldı hemde çok sacma bi sebepten dolayı.kendimi affetirmek için çiçek göndersem tuhafmı kacar yardımcı olurmusunuz başka ne yapabilirim öneriniz ne?

senin erkek arkadaşın ayrılmak için bahane arıyormuş sakın sakın çiçek gönderme şu erkek milletini tepemize çıkartmayın hak ettikleri değerden fazlasını vermeyin;ya saçma bir sebepten den ayrılan o sen niye çiçek gönderiyorsun???? aramasını bekle hiç arama bak kaçan kovalanır bunu unutma....ben çok test ettim onayladım bu olayı evlenene kadar kaç o kovalasın

Bişi sorucam erkek arkadaşınız kaç yaşında? :44:

ya tek bi yanlışım olabilir o da daha önce ortak malzeme alıyolardı eski gttigim kuaförle hesaplarını görüp yollarını ayırmışlar. benim oraya gitmem.onunla tanışmadan önce ben oraya gidiyordum.erkek arkadasımn dükkanına tesadüfen gittim sonra hep ona gitmeye başladm.sadece 2. kapı olarak eski gittigim yere gidiyodum.beklemeyi hiç sevmiyorum ama mecburum bişeylern netleşmesi için malesef

26 yaşındaymış... ben de böyle bir ayrılık sebebi duymadım. öyle şey mi olur. ergen olsa belki diyecegım de...
bir de sen çok üstüne düşmüşsün belli, o her şeyi kendi dediği gibi olsun istiyor, en ufak, alakasız şeyde seni yolluyor, sen de üzerine düşme artık. aşktan gözün kör olmuş senın, inş. en kısa zamanda açılır da kendini suçlamazsın ve o seni şımartacagı yerde sen onu şımartmazsın ...

inşallah canım ya hersey yoluna girerde bende rahat bi nefes alırım
bugun hatta gittim fal bile baktırdım.tarotla kahve falına o sana bi şekilde tlfn acıcak dedi.sakın sakın arama onu bekle dedi yoksa ters teper dedi.tarottada ayrılıkla ilgili birsey cıkmadı.biraz rahatladım ama
bana yine elim kolum baglı beklemek kaldı :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…