Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama arkadaşlarım bir daha test al yap dedi bu çift çıkan ilk sabahki yapılan idrardı arkadaşlarımı dinleyip tekrar aldım ve 1 saat sonra tekrar yaptım onda çıkmadı neden acabaEvet muhtemelen hamilesiniz, kan testinde bile çıkar, sağlıkla sıhhatle inşallah![]()
Evet hamilesiniz tabi ki hayırlı olsunKızlar adetime daha 4 gün var ve ben adet önce test yaptım tam 5 dk dolduktan sonra baktım bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mı böyle olanlar var mı genelde belirti olarak son 1 ay içinde çok uyuyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor Eki Görüntüle 3604664
Korkuyorum 7 senedir hep yanılıyorum o yüzden korkuyorumTeste göre gebelik var kan verin netleşsin![]()
Ayy inşallah dua edin bana ne olursunuz 7 yıldır bekliyorum ben bu anıEvet hamilesiniz tabi ki hayırlı olsun![]()
Evet hamilesiniz testinizin markası neKızlar adetime daha 4 gün var ve ben adet önce test yaptım tam 5 dk dolduktan sonra baktım bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mı böyle olanlar var mı genelde belirti olarak son 1 ay içinde çok uyuyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor Eki Görüntüle 3604664
Bu ilk bunda çıktı sabahki idrarımdaEvet hamilesiniz testinizin markası ne
Çok sevindimmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAyy inşallah dua edin bana ne olursunuz 7 yıldır bekliyorum ben bu anı
Amin İnşallah peki kanı sabah vermek mi daha doğru olırÇok sevindimmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Önemli değil kanda sabah akşam fark etmezAmin İnşallah peki kanı sabah vermek mi daha doğru olır
Korkuyorum açıkçası acaba biraz dahamı beklesem diyorum değer belki düşüktürÖnemli değil kanda sabah akşam fark etmezhemen şimdi verebilirsiniz
Bence kan verin içiniz rahat eder kullanmanız gereken ilaç varaa doktorunuz yönlendirir gebesinizKorkuyorum açıkçası acaba biraz dahamı beklesem diyorum değer belki düşüktür
Adet gecikmesini beklemek sizin açınızdan daha iyi olur bu kadar erkenden beta vermeniz 2 günde bir betaya baktırmak demektir sizi strese sokar size önerim adetin en az 7 gün gecikmesini bekleyinAmin İnşallah peki kanı sabah vermek mi daha doğru olır
Peki bu ilk idrarda böyle çıktı ama 1 saat sonraki yaptığım testlerde neden çıkmadı acaba bir fikriniz var mıBence kan verin içiniz rahat eder kullanmanız gereken ilaç varaa doktorunuz yönlendirir gebesiniz
Benim adetim zaten 3 gün sürüyor zatenAdet gecikmesini beklemek sizin açınızdan daha iyi olur bu kadar erkenden beta vermeniz 2 günde bir betaya baktırmak demektir sizi strese sokar size önerim adetin en az 7 gün gecikmesini bekleyin![]()
Korkacak bir şey yok değer düşük gibi değil siz kan verin takip edin ona göre ilerlersinizKorkuyorum açıkçası acaba biraz dahamı beklesem diyorum değer belki düşüktür
Çok teşekkürler yardımlarınız için çok saolunKorkacak bir şey yok değer düşük gibi değil siz kan verin takip edin ona göre ilerlersiniz
Siz bilirsiniz ne kadar erken öğrenirseniz o kadar stres yaparsınız diye söyledim ben aynısını bende yaşadım çünküBenim adetim zaten 3 gün sürüyor zaten