belki çok büyük bir aşk doğacak. bütün önyargılarından arınıp git görüşmeye. görmeden teklifini kabul etmenden pişmanlık duyduğun için söylüyorum yarın fazla samimi olma. sonra da ilk görüşmede elimi tutturdum, öptürdüm vs diye pişman olursun kaydirigubbakcemile3
eğer ki beğenmezsen de kırmadan elektrik alamadığını, sanalla hayatın farklı olduğunu söylersin.
haklısınız kızlar ama bılmıyorum ıyı bır ınsan oldugunu dusunuyorum ama onu gordugumde ıstemsız olarak soguyorumm ama belkı yarın bu soyledıklerıme cok gulecegım az once aradı yarın ki program için sen nereye istersen oraya gıdecegiz aşkım dedi çok güzel konuşuyor.. gideceğim sonradan belkide sevebılırdım gormeden karar verdim diye pişmanlık duyacaktım...
bana karşı samimiyeti konuşması anlk bı karar almama sebep oldu bana karşı çok iyi evet daha yüz yüze görüşlmeden samimiyette ilerleme olmuş haklısın.. Eger hala takıldıgım seyler beni sogutursa onu kırmadan söylemem gerekecek olamayacagını sööyledıklerınde haklısın böyle şeylere takılmamam gerek belkide ama ister istemez birden soğuyorum umarım yarın güzel geçerr ve ben sizlere kızlar çok güzeld diye yazabilirim şans dileyin bana heyecan bastıı..:)bence mutlaka gorus en azindan bir sans ver..
soyle dusun seni bu kadar etkilemis olmasa onu gormeden teklifini kabul etmezdin demi?
madem teklifini kabul edecek kadar etkilendin yuzyuze gorus bakalim.
eger sicaklik hissedemez takildigin seyler seni sogutursa gorusme bitiminde hayal ettiginden daha farkli oldugunu umdugunu bulamadigni soylersin.
ama bana henuz gorusmeden samimiyette biraz ileri gidilmis gibi geliyor.
umarim ikinizden birinin kalbi kirilmaz yarindan sonra.
hem ayrica unutmaki o da senin dis gorunusunle ilgili endiseler tasiyor olabilir.
kepce kulaklik duzeltilebilecek birsey, ama karakterinin duzeltilmesi kepce kulagi kadar kolay olmayabilir.
onemli olan huyu suyudur bana kalirsa baktin hic isinamadin gorustukten sonra o zaman dert yan bence.
simdi sadece karsindakine haksizlik etmis olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?