kızlar acil yardımm :(

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
birisine ( çok önemli birisi ) faceden mesaj attım mesaj attıktan sonra ekledim ekler eklemez kabul etti ama mesaja cevap vermedi . ondan sonra çok defa face.girdi ama mesajda görüldü yazmıyor . şimdi mesajımı görmüş müdür yoksa görmediği için yazmamış mıdır?

diger kısmına dusmustur ilk attıgında eklemiş sonrasında gelen kutusuna dusermi bilmiyorum

mesaj diğer kısmında olduğu için görmemiştir.
tekrar mesaj at

Okumuş olup sonradan da okumadı diye işaretlemişse okunmadı diye görünür.

ya kızlar tekrar msj atamam çünkü hoşlandığım biri ve üsteliyor gibi olmak istemiyorum off bilerek okumuyor veya cevap vermediyse çok üzülürüm

tekrar mesaj atsam olur mu ki netten tavla ile ilgili bişey demiştim korktunuz mu fln mı desem (muhabbetim olan birisi normalde ama statü farkı var)

mesajın başı okunabiliyor üzerine tıklamadan öyle de yapmış olabilir
ya da diğer e düşmüştür

su diger kutusu nedir ve nasil bakiliyor dostlar? telefondan olmuyor galiba? ben hep tlfndan takiliyorum da internete..

Diğer kutusuna düşmüştür. ..geçen benzer birşey oldu. ..kk da biriyle eklesecektik benim face sadece arkadaşın arkadaşları ekleyebiliyor..bana mesaj yazdı ekle diye diğerdeydi ekledim hala diğerde birkaç yazınca normal kutuya düştü.
.

Daha Bismillah şimdiden ne bu panik ne bu heyecan :) önce bi sakin ol mesaj attınsa attın statüsü ne ise ne yani senden kıymetli mi o kadar önemseme bırak görünce yazsın. Yazmadıysada kendi bilir. Pek hevesli gibi görünmüş olmayasın şimdi üst üste mesaj attığında konuşmak için.
Soğukkanlı ol azcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…