kızlar acil yardımm :(

böyle olumsuz düşünme görmemiştir görüpte cevap vermediyse en azından 2.anlarsın yapcak bişey yok o zaman kafanda kurmassın en azından net olursun böyle soru işaretleri daha zor değil mi?

Birde sakin ol ilk önce bu kadar birşey yokken panik heyecan yapma canım:) Kendine güven:)

su diger kutusu nedir ve nasil bakiliyor dostlar? telefondan olmuyor galiba? ben hep tlfndan takiliyorum da internete..

Facebook uygulamasından gorulmuyor diğer kutusu. Uygulamadan girmeyinde, normal google uzerinden girin mesajların altında var diğer kutusu.. Sizde ekli olmayan ama size mesaj atanların mesajları oraya gidiyor.

bence bir daha yaz görmemiştir niye cevap vermesin eklemişsin kabul etmiş yani çok mu zor tekrar yazmak bu kadar abartma sakin...

Facebook uygulamasından gorulmuyor diğer kutusu. Uygulamadan girmeyinde, normal google uzerinden girin mesajların altında var diğer kutusu.. Sizde ekli olmayan ama size mesaj atanların mesajları oraya gidiyor.
tesekkur ederimmm :)

tekrar mesaj attım görmemiş galiba ama fark etmiyor buz gibi devam ediyoruz atmasaydım keşke msj fln bu arada yaş farkımız çok yok statü farkımız var ama artık önemi kalmadı

sen soyleyince ben de diger kutusu denen seye baktim da ne msjlar buldum seneler oncesine ait yazan garipler de beklemistir ki cevap yazayim, hos gorsem de yazmazdim da, gormedim bile
ayrica ne sacma bsy bu diger kutusu, adam gibi gelsin iste msjlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…