Kızlar acil yardimmm

Emotiin2708

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
28
14
8
29
Kızlar sevgilimle aylar sonra baş başa vakit geçireceğiz farklı şehirlerdeyiz önümüzdeki hafta yanıma gelecek ama benim uçuğum çıktı bildiğiniz çabuk geçiren bir çözüm var mı

Uçuk salgını varmış. Bende de devasa bi tane var su an. Bir haftadır ne yaptıysam geçmedi. Eczaneden zov... alın en iyisi o.

Haftaya gelecek ama durum aciiiiil :ukala:
Uçuk çıktıktan sonra ne sürsen de hemencik geçmiyor malesef, uçukla çok başettim uçuk hapı kullanıyorum çıkacağını hissettiğim zaman içiyorum bir dahaki ne öyle yap.
Kremi almışsın zaten uygula, ama kabuk bağladıktan sonra sürme yarayı yumuşatıyo daha geç iyileşiyor deri.

Haftaya gelecek ama durum aciiiiil :ukala:
Uçuk çıktıktan sonra ne sürsen de hemencik geçmiyor malesef, uçukla çok başettim uçuk hapı kullanıyorum çıkacağını hissettiğim zaman içiyorum bir dahaki ne öyle yap.
Kremi almışsın zaten uygula, ama kabuk bağladıktan sonra sürme yarayı yumuşatıyo daha geç iyileşiyor deri.
6 gün var gelmesine ama uçuk çabuk iyileşmiyor. Tamam öyle yapayım kabuk bağlasın yeter ki iltihaplı iltihaplı gezmek istemiyorum

Bir de uçukla oynamamaya ,sıkmamaya çalış,ne kadar oynarsan ,o kadar geç iyileşiyor.Bir de sarmısak sürmenin iyi geldiğini duymuştum ama uygulamadım.

Kızlar sevgilimle aylar sonra baş başa vakit geçireceğiz farklı şehirlerdeyiz önümüzdeki hafta yanıma gelecek ama benim uçuğum çıktı bildiğiniz çabuk geçiren bir çözüm var mı
eczaneden krem al ve sarımsak da sürebilirsin antibiyotik özelliği var ikiye kesip

6 gün var gelmesine ama uçuk çabuk iyileşmiyor. Tamam öyle yapayım kabuk bağlasın yeter ki iltihaplı iltihaplı gezmek istemiyorum
İltihaplı hali devam ediyorsa uçuk hapını tavsiye ederim eczane direkt veriyor mu bilmiyorum ben doktora yazdırıyorum.

eczaneye uçuk kremi diyorsun. 2 tane gösteriyor. ince küçük değilde, dudak kremine benzeyeni alıyorsun. birde uçuğun ıslanmamasına özen gösteriyorsun. haftaya hiçbirşey kalmaz.

Back
X