kızlar acil yardımmmmm!!!! beta hcg değerleri

obsesif22

beklemede!!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
511
2
66
Elazığ
mrb ben ilk bebeğime hamileyim ama kafam çok karıştı adetime 3-4 gün kala yaptırdıım hcg 115.0 çıktı sonra o testten 2 gün sonra bi daha bakıldı bu defa 364.48 çıktı nasıl sizce normal mi?? bugün bi daha verdim aile sağlığı merkezine yarın alcam sonucu bakalım nasıl?

bana da denildiğine göre normal ayrıca yükselmiş olmasıda iyiye işaret. Tebrik ederim.. hayırlı olsun bebeğin..

mrb ben ilk bebeğime hamileyim ama kafam çok karıştı adetime 3-4 gün kala yaptırdıım hcg 115.0 çıktı sonra o testten 2 gün sonra bi daha bakıldı bu defa 364.48 çıktı nasıl sizce normal mi?? bugün bi daha verdim aile sağlığı merkezine yarın alcam sonucu bakalım nasıl?

canım benim adetim 8 gün geçti ve değerim 105..kişiden kişiye çok değişiyormuş.. bugün testin sonucunu doktora göstereceğim burdaki arkadaşlar hamilesin diyor ama ben dokjtordan duymadan inanamayacağım..

kızlar malessef ben kaybettim bebeğimi bi anda geri düşüşe geçti 6 haftalıkken kaybettim doktorun bana dediği tek şey şuydu değerleri bu aralıkta olan insanların mutlaka progesteron değerlerine bakılması gerekiyomuş ve benim ki malesef çok düşüktü normal değerleri 40 falan olması gerekirken en düşükte 20 falan olması gerekiyomuş ve be 4.3 tü yani çok düşüktü pco yüzünden kaybettim bebeğimi bunlara çok dikkat edin lütfen bu arada canım benm ilk değer adetime 3 gün kala 115ti bence sen doktoraa tahlillerini tam yaptır olası şeyleri mutlaka göz önüne al

Back
X