• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yarmımm ?????

ruhann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
11
0
86
Konya
sivilce problemi yaşayan biriyim ve internette 'acnemax one night' diye bi ürünün reklamını görüp inceledim. bir gecede işe yarıyormuş. aranızda kullanan var mı yada bi yakını falan ürünle ilgili bilgisi olan lütfen paylaşsın?

sivilce problemi yaşayan biriyim ve internette 'acnemax one night' diye bi ürünün reklamını görüp inceledim. bir gecede işe yarıyormuş. aranızda kullanan var mı yada bi yakını falan ürünle ilgili bilgisi olan lütfen paylaşsın?

bence tarçın ve limonu denemelisin kısa sürede kurumasına yardımcı oluyor.

canım sakın ama sakın öyle ürünleri kullanma git bi cildiyeye roaccutane kullanmak istediğini söyle sivilcelerinden ömür boyu kurtul diğerleri hep geçici çözümler

nasıl kullanmam gerektiğini yazar mısın ?

1 tatlı kaşığı limon ile bir tatlı kaşığı tarçını karıştır. sivilcelerine sür ama cildinin hassas bölgelerine sürme. bu cildini yakacak ama dayanabildiğin kadar dur çokta tutma ama bir kaç seferden sonra kuruduğu göreceksin. birde uygulamadan önce küçük bir yerde deneme yap herhangi bir sorun olmasın çünkü herkesin cildi bir olmuyor.

Bencede limonu dene.
Ben bunu kendi kendime akıl etmiştim daha ilkokuldayken 7. veya 8. sınıfta
sanki sivilcem varmış gibi yapıyordum emin ol yüzümde çok nadir çıkıyor cildimi bir çok kişi beğenir sonrada nazar değer ertesi gün sivilceler çıkar şu anda sivilcem var dostlaaarr :D :D

o yaşlarda nasıl buldumhatırlamıyorum ama kimseden duymadığıma eminim işe yarıyor yan etkiside sıfır. İlaçlarda bi gecede işe yaramaz 3 gün de 1 hafta de tamamda bunlarda iyici ticarete bağlamışlar..

İnandırıcı değil bence

bende eskiden cok yasadim bu sivilce sorununu..cildiyeci cildiyeci gezdim hep ayri ayri ilaclar ama ise yaramadi..bir bardak suya yarim bardak tuz kat erit ve yuzunu yika..deniz nasil ii geliyosa sivilcelerine oda kurutuyor..sonra eger mumkunse buz kabina gazli maden sulari varya ya onu yada sutu kat dondur her sabah yuzune eriyinceye kadar sur(berbat soguk oluyor) hem sivilceler dokuluyor hemde tekrarlamiyor..tabi ikinci bir cozumde var dogum kontrol hapi..ikisinide kullandim ilk ini cok gencken digerini evlenmeme az bir sure kala basladim..ikiside ise yaradi bende nerdeyse 15 yildir hic cikmio..o dedigim buz masayini hala yapiyorum..yuzune enerji veriyor

canım eğer ciddi bir sivilce problemin varsa limonmuş tarçınmış işe yaramaz tedavi görmen gerekir öyle şeylerle zaman harcama

acnemaxi ben de gördüm facebook sayfasına baktım

işe yaradığını söyleyen de var yaramadığını söyleyen de var

karar vermek zor açıkcası

kızlar çok teşekkürler hepinize :))) verdiğiniz formülleri uygulayıp tekrar yazıcam gelişmeleri ki aynı sorunları olanlarada yardımcı olur :)

canım sakın ama sakın öyle ürünleri kullanma git bi cildiyeye roaccutane kullanmak istediğini söyle sivilcelerinden ömür boyu kurtul diğerleri hep geçici çözümler

roaccutane kullanırsam en az 6ay ewden çıkmamam gerek buda mümkün değil. cildi çok kötü yapıyor öyle bi boşluğum olmadığı için kullanmak istemedim açıkçası ama düşünüyorum. kaçıncı ay etkisini gösteriyor sen kullandınmı canım ?

roaccutane kullanırsam en az 6ay ewden çıkmamam gerek buda mümkün değil. cildi çok kötü yapıyor öyle bi boşluğum olmadığı için kullanmak istemedim açıkçası ama düşünüyorum. kaçıncı ay etkisini gösteriyor sen kullandınmı canım ?

Canım evden çıkamamak gibi bir durum olmuyor ki , netten okuduğun şeyler hep abartı.3.aydan sonra etkisini gösteriyor ben 3.ayımdayım şuan canım etkisini görmeye başladım cildim kuruyor 4..aydan sonra çok çok iyi oluyormuş.Bende bir sürü şey kullandım antibiyotikler içtim kremler sürdüm o an fayda ediyordu bıraktığım an hopp tekrar çıkıyorlardı, yani ne kullanırsan kullan fayda etmiyor ,çünkü sivilce karaciğerden kaynaklı olduğu için, roaccutane de yağ bezelerini dönüşümsüz olarak yok ediyor. Böylece sivilceler birdaha çıkmıyor.Bende öyle kötü bir etkisi olmadı sadece dudaklarım kurudu burnum kurudu, ben yazın kullanmaya başladım bide normalde yazın kullanmayı önermez doktorlar, dışarıda çıktım tatilede gittim ,şu an tam mevsimi canım bu aylarda başlatıyorlar tedaviyi bence git bi cildiyeye kurtulmak istediğini söyle tamamen çünkü uğraşılmaz bunlarla .Sen zaten birgün sivilcelerinin geçmediklerini görünce kullanmaya karar vereceksin eminim canım hiç değilse bir an önce başla kurtul çünkü ben pişmanım daha önce kullanmadığım için önceden çıkan sivilcelerimin izleri kaldı ufak tefek :( bu derdi çekmeyen anlamaz canım ben seni çok iyi anlıyorum sormak istediklerin olursa her zaman yardımcı olurum :)

Canım evden çıkamamak gibi bir durum olmuyor ki , netten okuduğun şeyler hep abartı.3.aydan sonra etkisini gösteriyor ben 3.ayımdayım şuan canım etkisini görmeye başladım cildim kuruyor 4..aydan sonra çok çok iyi oluyormuş.Bende bir sürü şey kullandım antibiyotikler içtim kremler sürdüm o an fayda ediyordu bıraktığım an hopp tekrar çıkıyorlardı, yani ne kullanırsan kullan fayda etmiyor ,çünkü sivilce karaciğerden kaynaklı olduğu için, roaccutane de yağ bezelerini dönüşümsüz olarak yok ediyor. Böylece sivilceler birdaha çıkmıyor.Bende öyle kötü bir etkisi olmadı sadece dudaklarım kurudu burnum kurudu, ben yazın kullanmaya başladım bide normalde yazın kullanmayı önermez doktorlar, dışarıda çıktım tatilede gittim ,şu an tam mevsimi canım bu aylarda başlatıyorlar tedaviyi bence git bi cildiyeye kurtulmak istediğini söyle tamamen çünkü uğraşılmaz bunlarla .Sen zaten birgün sivilcelerinin geçmediklerini görünce kullanmaya karar vereceksin eminim canım hiç değilse bir an önce başla kurtul çünkü ben pişmanım daha önce kullanmadığım için önceden çıkan sivilcelerimin izleri kaldı ufak tefek :( bu derdi çekmeyen anlamaz canım ben seni çok iyi anlıyorum sormak istediklerin olursa her zaman yardımcı olurum :)
canım çook teşekkürler bende başlıym en iyisi sonsuza kadar elveda sivilcelere :D peki bu hapı kullanmaya başladığında ne zaman çıkmaya başlıyo sivilceler ve ne zaman yok olmaya başlıyor ?

canım çook teşekkürler bende başlıym en iyisi sonsuza kadar elveda sivilcelere :D peki bu hapı kullanmaya başladığında ne zaman çıkmaya başlıyo sivilceler ve ne zaman yok olmaya başlıyor ?

rica ederim canım ne demek bu derdi çekmeyen anlamaz o yüzden seni çok iyi anlıyorum ben :) ilk 1 -2 ay sivilce artışı oluyor ama canım bende öyle çok olmadı yani yediklerim çok etkiliyor benim cildimi ama şuan sivilce çıkışı durdu gibi kuruma var aşırı oda iyi bir şey cilt bu şekilde yenilenecek çünkü ben gelişmeleri yazarım sürekli canım sana başla sen birbrimize destek oluruz yardımcı olurum baya bi deneyim edindim valla :)) 4.aydan sonra mucizevi bi şekilde yok olmaya başlıyormuş canım kullanan arkadaşlarım öyle söylüyor ve çook memnun kaldılar hepsi şu an bebek yüzlü:)

rica ederim canım ne demek bu derdi çekmeyen anlamaz o yüzden seni çok iyi anlıyorum ben :) ilk 1 -2 ay sivilce artışı oluyor ama canım bende öyle çok olmadı yani yediklerim çok etkiliyor benim cildimi ama şuan sivilce çıkışı durdu gibi kuruma var aşırı oda iyi bir şey cilt bu şekilde yenilenecek çünkü ben gelişmeleri yazarım sürekli canım sana başla sen birbrimize destek oluruz yardımcı olurum baya bi deneyim edindim valla :)) 4.aydan sonra mucizevi bi şekilde yok olmaya başlıyormuş canım kullanan arkadaşlarım öyle söylüyor ve çook memnun kaldılar hepsi şu an bebek yüzlü:)

bende biliyorum az çok çevremde kullananlar olmuştu cilt gerçekten taze ve bebeksi görünüm kazanıyor ama ben cesaret edememiştim bitürlü dudaklar fena kuruyor bazılarında ve bikaç ay aşırı sivilce artışı oluyor tedavi sürecinde dışarı çıkamam o suratla dedim ama baktım hiçbişey fayda etmiyor artk kesin çözüm olan o hapı kullanmaya karar verdim senin gazınla birazda ;))) çok samimisn bu arada canm gerçekten yardımcı oldun bana sonsuz teşekkr :) aynı şehirde olduğumuzu bilsem arkadaş olmak isterdm :))

cnm eğer sivilcelerin fazlaysa ve iz bırakıyorsa hemen bi doktora git.Kesinlikle böyle bilmediğin şeyleri doktor söylemeden kullanma.Bn cildiyeye gittim daha önceleri farklı tedaviler kullanıldı ama bu tedavilere ragmen sivilcelerimden kurtulamayınca doktor aknetrent kullanalım dedi.Bu aknetrent, zoretanin ya da roaccutane hepsi aynı içerikli ilaçlar yani kafan karışmasın.Çok araştırdım internette herkes yüzü kötü yaptığını, kızarttığını, kuruttuğunu yazıyordu ama kendim kullandıktan sonra gerçekten ağzım açık kaldı.Belkide bnm bünyemle ilgilidir bilmiyorum ama hiçbir şeklde yüzüm kızarmadı sadece çok hareket ettiğimde falan hani terleynce kızarırsın ya öyle oluyodu, yüzüm çok hafif kurudu dışardan bakınca anlaşılmıyordu kuruluğu sadece elleynce kuruluk hafif belli oluyodu krem sürmeye bile gerek duymuyodum o derece .Son aylarda sivilce çıkmamaya başladı tamamen kesildi sivilcelerim.Ve yüzümü yıkadıkça kuruyan tabaka elime geliyodu yani yüzüm hafif hafif soyuluyodu.Bu da izlerin, lekelerin geçmesini sağladı.Ama dediğim gibi sadece sabahları yüzümü yıkarken bu durum oluyodu ve çok hoşuma gidiyodu çünkü soyuldukça yüzüm parlıyodu ve lekelerim azalıyodu.Sadece dudak kuruluğum vardı.Onuda sürekli nemlendirme ve bol bol su içmeyle çok aza indirebilirsin.Ve sonunda tedavi bittti sivilcelerimden tamamen kurtuldum.Biteli 3 ay olcak hala sivilce çıkmıyor Allaha şükür.Sadece eski sivilcelerimin braktığı hafif izler var ama belkide bu ilacı kullanmasaydım daha ne izler olacaktı yüzümde.Bende böyle etki etti snde nasıl etki eder yan etkileri ne derece olur bilmiyorum ama sonunda tamamen kurtulcaksın bunu düşün.

Çok güzel öneriler yazmışsınız, bunlar acaba vücuttaki sivilceler içinde kullanılabilir mi, sivilce konusunda hep yüzle ilgili öneriler var ama benim sorunum bacaklarımda. Ne yapsam olmadı, gitmediğim doktor kalmadı. Bir tek doğum kontrol hapı kullandığım dönemde geçmişti ama artık onu da kullanamıyorum. Çok sıkıntı veriyor...

Back
X