Gelinlik Modelleri kızlar acil yorum istiyorum bu gelinliğe

Amin canım inşallah.Allah herkesn gönlüne göre versin sanırım bu gelinlikten vazgecip diktiricem cok kararsızım :)

Amin canım inşallah.Allah herkesn gönlüne göre versin sanırım bu gelinlikten vazgecip diktiricem cok kararsızım :)

sizin gelinliğinizi merak ettim foto varsa koyabilirmisin canıminanki her gelinliğin bi ucu hoşuma gidiyor bi bütün yapabilcekmiyim blmiyorum:)

Bu kararsızlıkla ben gec bile başlamışım gelinlik bakmaya kızlar kendi gelinliklerinizin
resmini koyarmısınız buraya bi fikir en azından,.diktiricem kesin sanırım..:))

ayyy....şimdi 2yıl önce zamanları anımsadım,bende çok kararsızdım bakıyordum,her gelınlıkte baska bırsey hoşuma gıdıyordu.
sonundaaa kendım karar verdım hepsinden bırbırıne uyacak detaylar alıp,diktirdim,çok sinmişti içime...ne güzel zamanlar...
bence etek uçları böyle olsun çok güzel durmuş taşımışsın:)
diğer detayları kendin oluşturabilirsin,zaten göğüs kısmını oturtmak falan gelinlikçinin işi.yardımcı olacaktır ... şimdiden mutluluklar...

İNşallah canım uykularım kacıyor vallahi dediğin gbi onun ucu bunu kuyruğu derken kafamda birleştiremiyorrum::)gelinliğinin resmini koyabilirmisin rica etsem

Askılar biraz daha inceltilse göğüs kısmı daha güzel durur sanki? Onun dışında çok hoş.. Allah mutlu mesut etsin.. :)

Gelinlikten vazgectim kızlar şimdi yeni gelinlikler için tavsiyeler lütfen bu arada yorumlar cok yararlı oldu yol yakınken vazgectim cok teşekkürler hepinize ..

:)değişik olurdu evet ama bacaklarımı begenmem arkadaşlarım öyle olmadığını söylesede ben tercihimi uzun gelinlikten yana kullanıcam sanırım:)

iyiki vazgeçmişsin hiç zarif durmuyordu etegi fazla kabarikti birde etekte tercihini sadece tülden yana kullanma

tül derken ?neden peki tavsiyen nedir.birde ben özel dikim için aklımda model tasarlamaya calışıyorum fakat özel dikim beni tatmin edicekmi ondanda cok korkuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…