- 25 Kasım 2024
- 819
- 127
- 18
- 20
- Konu Sahibi kubragocer
-
Peki 27 eylülden sonra hiç test yapmadınız mıKızlar son adetim 25 eylül 27 Ekim’de beta 0.50 idi testlerde de çok silik yada efektle belli olan çizgi var ben duphaston kullanmaya başladım eğer gebelik varsa da tutunmayı sağlar yoksa regl söktürür derler sizce zararı olur mu yarın 40.gunum artık yoruldum ilaca başladım
27 ekim canım yaptım bugün yazdım ya çok silik çizgi var kuruma diye düşündüm yada filtre ile belli olan çizgilerPeki 27 eylülden sonra hiç test yapmadınız mı
Pardon yanlış okudum. Belki geç döllenmedir. Bu arada duphastonun tutunmaya yardımcı olduğunu ben de duymuştum. Umarım gönlüne göre olur.27 ekim canım yaptım bugün yazdım ya çok silik çizgi var kuruma diye düşündüm yada filtre ile belli olan çizgiler
Teste bakabildiniz miPardon yanlış okudum. Belki geç döllenmedir. Bu arada duphastonun tutunmaya yardımcı olduğunu ben de duymuştum. Umarım gönlüne göre olur.
Evet ona baktım şimdi, yani heveslendirmek istemiyorum ama çizgi gayet net görünüyor:)Teste bakabildiniz mi
Ama filtre ekleyince görünüyor yani onun haricinde çok hayali oluyor bende emin olamadım duphastona başladımEvet ona baktım şimdi, yani heveslendirmek istemiyorum ama çizgi gayet net görünüyor:)
Çizgiyi bende gördüm duphaston bebek varsa tutunmasını sağlıyomuş zaten yoksa da adet görürsünüz ama yine de tekrar edin testiAma filtre ekleyince görünüyor yani onun haricinde çok hayali oluyor bende emin olamadım duphastona başladım
İlacı bitiren kadar kullanmaya devam edeyim miÇizgiyi bende gördüm duphaston bebek varsa tutunmasını sağlıyomuş zaten yoksa da adet görürsünüz ama yine de tekrar edin testi
Ben bu ay duphaston ile adet gördüm 5 gün kullandım günde 2 defa aldım doktora danışsanız daha iyi olur aslında test sonucuna göreİlacı bitiren kadar kullanmaya devam edeyim mi
Doktor hicbisi yapmıyor bende son çare evde duphastona başlamaya karar verdim başka doktorda yok olduğum yerde eşim de yanımda yok şuanBen bu ay duphaston ile adet gördüm 5 gün kullandım günde 2 defa aldım doktora danışsanız daha iyi olur aslında test sonucuna göre
Gebelik testin kaldı mıDoktor hicbisi yapmıyor bende son çare evde duphastona başlamaya karar verdim başka doktorda yok olduğum yerde eşim de yanımda yok şuan
Gebelik testin kaldı mı
Bitir o zaman duphastonu ya nasip diyelim artık inşallah gönlündeki olurKalmadı maalesef
Bencede öyle yapayım artık takdiri ilahi hayırlısıBitir o zaman duphastonu ya nasip diyelim artık inşallah gönlündeki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?