Kızlar acil...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Eşimle iki yıldır evliyiz aramızda 12 sene yaş farkı o benden büyük .. var bazen haftada bir bazen 3 haftada bir birlikte oluyorz ben bunu normal bulmuyorum yorgunum bebek var diyor ama sindiremiyorum ve bu gece yakınlaştım yorgunum dedi zaten cinsel hayatımız 50 yaşlarınıdaki insanlar gibi dedim kırıldı bana kendisi 35e yaklaştı... Konuşmakta istemiyor uyudu... Yanlış mı yaptım bilemedim

3 haftada 1 bayaa azmış ama. Bebek ne kadarlik ki. Sonucta lohusa degilsin dimi. Bebek cinselligi niye etkilesin ki?

Ben bebegimi emziriyordum iki saat icinde cinsellik ve dus olayini hallediyordum. Hemen uyanir meme ister diye. Sonucta cinsellik gerekli birsey.

İstememesini bebege baglamasi tuhaf. Kocan senin soylemine kirilmamali. Cunku 50 yasindakiler bile daha cok yapiyordur.

Eşinizin yaşının bu durumla alakası ne? Dedelerimize selam olsun.
Çocuğa eşiniz mi bakıyor?yorgunluğuna dair bunu gerekçe göstermiş.
Kırmadan konuşun, bana normal gelmedi.

Keşke öyle demeseydin. Ama bunun hakkında konuşmanız lazım. Haftada 3 5 bunlara takılma bence yinede

Başka birşey olsa aradaki 12 yaş farkındandır diyeceğim ama cinselliğin 20si 30u 50si yok yani.
Bebeğe full eşiniz mi bakıyor ki bu denli yoruluyor?

Bebeğimin herşey ile ben ilgileniyorum iş yorgunluğundan söz ediyor bana... Bu durum beni çok üzüyor sabah konuşacağız sizce ne demeliyim... Acaba dedim yaşına hakaret ettiğimi düşündü . Lohusa değilim bebiş 4 aylık

Donemseldir geçer.adamın üstüne gidip iyice kaçırmayın..babaliga alışmak ,sizin artık süt veren bi varlık imajiniza alışmak biraz zaman alabilir.her erkek bir olmaz.biraz sakin...

gecer
erkeklerde olabılıyor kadınlar her an hazırda erkek oyle degıl malesef basıt stres bıle engellıyor onları
bırbırınıze kırıcı sozler soylemeyın yeterlı :)

annemle babam 55 yaslarındalar ve hafatda 3 kere yapıyorlarmıs o ısı
3 haftada 1
cokcok az
genclerle kıyaslamıorum bıle

Fazla ustune gitme derim bence bu konuda erkekler cok hassas olabiliyor,bunaltma acma bu konuyu surekli, yakinlasacagi yerde daha da uzaklasir. Duygusal yaklas gun icinde yada aksamlari yakinlik durumunuz nasil?beraber tv izleyin mesela saril,yakinlas sanki beklentin yokmus gibi zaten geriside gelir bence :KK64:bilemedim valla gercekten kolay degil insan uzulur haliyle :KK51:

Back
X