- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Canim benim cevap icin cok sagol,sen taburunu falan biliyor muydun ben sadece tugayi biliyorum malesef henuz konusamadigimiz icin ogrenemedimBen ulaşamayınca arıyordum telefona veriyorlardı hemen . Insan çok merak ediyor anlıyorum sizi . Kısa dönemdi ama baya stres yaşamıştım
Sadece tugayi biliyorum acaba bulabilirler mi arasam?Arayip iste bence,ben ariyordum
İnan canim ailesini bile aramadi ozellikle soruyorum annesinee.meraktan olucemarayın merak ediyorsanız 3 hafta cok uzun bir sure ya bide kıbrıs hani dogu olsa daga falan operasyona cıkıyorlardır diycemde kıbrıs rahattır bildigim kadarıyla
yenimi gitti ondanda olabilir siz arayın soyleyin ismi soy ismi bu sekilde bulamayız deseler bile en azından neden aramadıgını ogrenirsiniz belki izin vermemislerdir dahaİnan canim ailesini bile aramadi ozellikle soruyorum annesinee.meraktan olucem
3 hafta olcakk canmyenimi gitti ondanda olabilir siz arayın tugayı soyleyin ismi soy ismi bu sekilde bulamayız deseler bile en azından neden aramadıgını ogrenirsiniz belki izin vermemislerdir daha
yarın oglen veya sabah saatlerinde ara annesi falan aramamısmı hic merak eder insan ya 3 gun degil 3 hafta bide3 hafta olcakk canmhangi saatlerde aramam uygun olur?
Bilgileri olmadigi icin aramamislar onlarda bekliyorr ama ben merakmdan olcem.yarin oglen ben ariym onu cok sagol cnm.ins ulasablrmyarın oglen veya sabah saatlerinde ara annesi falan aramamısmı hic merak eder insan ya 3 gun degil 3 hafta bide
Yok hiç bilmiyordum valla arıyordum adını soyadını söylüyordum geliyordu hemen ay aklima o günler geldi :)Canim benim cevap icin cok sagol,sen taburunu falan biliyor muydun ben sadece tugayi biliyorum malesef henuz konusamadigimiz icin ogrenemedim
saat kacta ariyodun cnm?Yok hiç bilmiyordum valla arıyordum adını soyadını söylüyordum geliyordu hemen ay aklima o günler geldi :)
Gündüz, akşam saatleri hiç farketmiyodu. Sorunda yaşamadı orda hiç telefon yüzünden .saat kacta ariyodun cnm?
Aynisi mi?hayir buraya sadece aldatildigimizda mi yazicaz nasil bi mantiksizlik bu?askerdeki bu kisiyi merak etmek size onemli gelmiyo anlasilan.birdaha sakin yazma baska postlara git@Margarikotin bu konunun aynısı vardı, baktım konu sahibinin.
Biz nisanli degiliz sorun yaparlarmiki korkuyorumda acikcasiGündüz, akşam saatleri hiç farketmiyodu. Sorunda yaşamadı orda hiç telefon yüzünden .
Hatta bi kere komutan mi ne yanındaymış telefon var sana demişler nişanlıma komutan gülmüş git bak demiş: )
Cok sagolun kizlarr yarin bi ariyim ben onu insan merak ediyorrArkadaşım Şırnak ya karakolda idi zamanın birinde
Sevgilim vs de değil arkadaş
Onu bile arardık biz karakol numarasından
Size soracak değilim, emir verecek son kişi bile değilsiniz. Devam niteliğinde konu açmak yasak.Aynisi mi?hayir buraya sadece aldatildigimizda mi yazicaz nasil bi mantiksizlik bu?askerdeki bu kisiyi merak etmek size onemli gelmiyo anlasilan.birdaha sakin yazma baska postlara git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?