kızlar acilen bakınnnn

Ahsennur12

MUHAMMED EMİR'İN ANNESİ
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
536
253
18
28
kızlar kafayı yiyorum galiba aşırı duygusallık haline girdim sanki herşey benm üstüme üsütüme geliyor cevremdeki herkes sanki en gıcık olduğum şeyleri yapıyrlarmış gibi hissediyorum aksama kadar bi kenara çekilip duygusal müzik dnliyerek ağlıyabilirim o moddayım ergenliğime geri döndüm sanırım eşime kıskanmçlığım arttı ve sanki beni kimse anlamıyor dışlanmış gibi hissediyorumm depresyona girdim resmeeeennnn yaa

Normal bcm. Normal :)once tek basina daraliyorum diyorsan kafa dengin arkadasini al manikur pefirkur kuafor alisveris fis:)ne istiyosan artik rahat rahat gez toz yada sinema .kafayi dagit nede olsa ilk zmnlar hicbirini yapamiycaksin:)heleki benim gibi yanliz buyutuceksen internetten alisverise mecbur kaldim kuafore gidemiyorum rusyadan biyiklarim gorunuyormus artik sen dusun halimi:)

Bu günler de geçer ilk zamanlar da normal hormonlardan kaynaklanıyor biraz ilerledikçe hassasiyetin de hafifler sen elinden geldiğince kafani dağıtmaya bak en çok mutlu oldugun şeylere yönel

Bence tadını çıkarmaya bak söyle düşün bu hayatında ya bir ya iki kere oluyo keyfini çıkar hamileligin ve unutmadı bebek de sen ne hissedersen o da hissediyo üzülüyo

Sanırım normal :) biraz esinizle dolasın ya da tek cikin eger slow muzik dinlerseniz muhtemelen daha kotu karamsar olacaksiniz en iyisi hareketli muzik dinlemek kulakliginizi takin ve bebisinizle yuruyuse cikin

ahahahhhahalimizz fenaaa galibaa bu gidişte adamlar bıkacak bizdeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…