- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar direk konuya giriyorum, bugün eşimin doğum günü...
kendisi özel günlere önem vermez fazla....yani diğer günlerde hiç beklenmedik anda çiçek hediye gibi şeyler alır belirsiz bi günde ama illa doğum günü evlilik yıldönümü gibi şeyleri bizzat o gün standartlaştırmayı sevmiyor....
geçen doğum günüm ve evlilik yıldönümümde de ufacık da olsa bi hediye veya bi çiçek bekledim ama malesef...
bende kırılmıştım ve asla bende ona yapmayacam dedim o gün....
ve o gün geldi çattı...sabahtan beri hiç belli etmedim....hatta belki kendisi bile unuttu doğum gününü....

şu saate kadar bişey yapmadım hediye almayacam demiştim kararlıyım hala...
sizce böyle devam edip normal bi gün gibi devam edeyimmi?
yoksa şu son bi kaç saat içinde ufak da olsa bişey yapayımmı...??
yemek romantik bi sofra gibi şeyler düşünmüyorum...daha anlık basit bi hatırlama tarzında...belki küçük bi not yazıp görebileceği biyere yapıştırmak veya bi mesaj bile olabilir...
sadece unutmadığımı, ama sırf o sevmediği için böyle yaptığımı belli etmeyi düşünüyorum...
ne yapsam acaba??
fikir verirseniz çok sevinirim...orjinal bişey olsa çok sevinirim...
kendisi özel günlere önem vermez fazla....yani diğer günlerde hiç beklenmedik anda çiçek hediye gibi şeyler alır belirsiz bi günde ama illa doğum günü evlilik yıldönümü gibi şeyleri bizzat o gün standartlaştırmayı sevmiyor....
geçen doğum günüm ve evlilik yıldönümümde de ufacık da olsa bi hediye veya bi çiçek bekledim ama malesef...
bende kırılmıştım ve asla bende ona yapmayacam dedim o gün....
ve o gün geldi çattı...sabahtan beri hiç belli etmedim....hatta belki kendisi bile unuttu doğum gününü....

şu saate kadar bişey yapmadım hediye almayacam demiştim kararlıyım hala...
sizce böyle devam edip normal bi gün gibi devam edeyimmi?
yoksa şu son bi kaç saat içinde ufak da olsa bişey yapayımmı...??
yemek romantik bi sofra gibi şeyler düşünmüyorum...daha anlık basit bi hatırlama tarzında...belki küçük bi not yazıp görebileceği biyere yapıştırmak veya bi mesaj bile olabilir...
sadece unutmadığımı, ama sırf o sevmediği için böyle yaptığımı belli etmeyi düşünüyorum...
ne yapsam acaba??
fikir verirseniz çok sevinirim...orjinal bişey olsa çok sevinirim...