Kızlar acill bakarmısınız (HCG DEGERI)

Water9861

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
100
61
98
30
Ben 3 buçuk yıldır evliyim. Eşimin sperm sayısı 1 buçuk milyondu. Tüp bebek tedavisi dediler. Bu ay adet olmadım.Son adet tarihimi hatırlamıyirum ama tahminimce şubat 3 4 lerde oldum bu ay adet olmadım 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. Kanda 82.56 çıktı bugün yani 2 gün sonra 233.00 çıktı sizce geç döllenme olabilirmi ?

Aynen canim gec dollenme olabilir, 2 gunde bir 2 katina cikiyorsa sorun yoktur. Gonlunu ferah tut

Çok sağol canım82 yi görünce dedim herhalde kimyasal falan hiç umudum yoktu bugün çok sükür iki katına cıktığını ögrendim

Çok sağol canım82 yi görünce dedim herhalde kimyasal falan hiç umudum yoktu bugün çok sükür iki katına cıktığını ögrendim
Onemli degil tatlim, bir sonraki kanda yine en az iki kat artmasi lazim, rabbim bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Onemli degil tatlim, bir sonraki kanda yine en az iki kat artmasi lazim, rabbim bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Amin canım bugünde 402 cıktı bir gün gecmesine rağmen doktora söyledim gec döllenmedir dedi . Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah

Amin canım bugünde 402 cıktı bir gün gecmesine rağmen doktora söyledim gec döllenmedir dedi . Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Aynen canim masallah cok iyi gidiyor degerin, insallah saglikli sorunsuz kucagina alirsin bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…