Kızlar acill bakarmısınız ?

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
679
103
kızlar merhaba. ocak ayında bos gebelık dolaysıyla kurtaj oldum . ondan oncesınde ve bekarken adetım 1 gun sasmazdı. hep 12 si en gec 13 . ve 6 gun surerdı. belki 5.
kurtajdan sonra
24 ü - 17 - 13 - diye boyle aralıklarla devam edıyor normalmı sızce ? 7 ay gectı ben kurtaj olalı . 4 gun suruyor cok az kanamam gelıyor. bitiyor. ilk gun cok sadece. o kadar. ? doktora mı gıdeytım yoksa korkulcak bısey yokmudur ?

kızlar merhaba. ocak ayında bos gebelık dolaysıyla kurtaj oldum . ondan oncesınde ve bekarken adetım 1 gun sasmazdı. hep 12 si en gec 13 . ve 6 gun surerdı. belki 5.
kurtajdan sonra
24 ü - 17 - 13 - diye boyle aralıklarla devam edıyor normalmı sızce ? 7 ay gectı ben kurtaj olalı . 4 gun suruyor cok az kanamam gelıyor. bitiyor. ilk gun cok sadece. o kadar. ? doktora mı gıdeytım yoksa korkulcak bısey yokmudur ?
Merhaba canim ilk adetini kacinci gunde oldun kurtajdan sonraki ilk adetini ben 42.gun olmustum ilk 2 adetim normal gelmişti sonra benimde adetimde azalma meydana geldi ama birkac doktora sordum adet duzenli oluyosan sorun degil dedi ama bende kafaya takiyorum

bende 41. gün oldum canımm tam. bende taktım ama arkadasım tıp okuyor ona sordum. eğer iki adet arasnda 25 gün varsa sorunsuzmus. 29-30-31 e kadar . gecıkme yıok bende hep erken. bu ay yıne erken oldu ama hesapladım 25 gün de bir oluyorumm diye. bakalım diğer ayda kafama takarsam gıdecegım doktoraaa.

bende 41. gün oldum canımm tam. bende taktım ama arkadasım tıp okuyor ona sordum. eğer iki adet arasnda 25 gün varsa sorunsuzmus. 29-30-31 e kadar . gecıkme yıok bende hep erken. bu ay yıne erken oldu ama hesapladım 25 gün de bir oluyorumm diye. bakalım diğer ayda kafama takarsam gıdecegım doktoraaa.
Adetin kac gun suruyor peki benim 3 4 gun suruyo hep ya 28 ya 30.gun adet olurum

benuım 5 gun suruyor onceden 6 ydı . senın bısey yok kı canım zaten nıormal olan 25 den - 30 a falan kadarmıs

benuım 5 gun suruyor onceden 6 ydı . senın bısey yok kı canım zaten nıormal olan 25 den - 30 a falan kadarmıs
Ya ben niye az oluyo iste onu kafaya takiyorhm 21 35 gun arayla adet gormek normal 2 ve 7 gun adet surmesi normal biliyorumda niye azaldi buna kafam takildi bazi kadinlar kurtajdan hic etkilenmiyor mesela

evet ama bız etkılenen kısmındayız galıba senınle . senınde mı bos gebelıktı ?

evet ama bız etkılenen kısmındayız galıba senınle . senınde mı bos gebelıktı ?
Yok canim benim bos gebelik değildi suan 4.gunumdeyim damla damlada olsa birkac bisey geliyo yarin tamamen biter heralde kiz belki normalde biz kafaya cok taktik ama ben diger adet donemimde bi doktora gidip hormonlarima baktircam benim enson prolaktin yuksekti belki sendede oyle bisey olmus olabilir

sanırım gıdıcem bende . taktım mı takıyorum oyle bir yapım var. en azından ıcım rahatlar :)

Ben onumuzdeki ay adet donemime randevu alicam endokrinden sende oyle yap bakalim ayin kacinda regl oluyosun
bi yapıyım bakalım ben kendı doktoruma gıdecegım hem sorun varmı baksın bi. en azndna ıcımız rahay olmus olur

gittim. cogu kez hemde. 2 adeetten snra ust uste. ama işte adet ıcın gıdıcem sımdıde canım

canım gıttım. kuruntu yapıyorsun cocuk yapmaya basla dene. folık asıd de verdım dedi . hıc bır sorun yok cok sukur :KK52:

Back
X