- 21 Temmuz 2024
- 194
- 5
- 16
- 28
- Konu Sahibi melissa-35
-
Evet silik bir çizgi görünüyor
Çok silik gölge var gibi ama bu testlere çok inanmayın biraz daha takip edin koyulaşma olursa kan verin benceAşılamamın 11 Ci günü çatlatma ignesinin 13 günü çok çok silik bi çizgi çıktı
Amin inşlh uzun zamandır bekliyoruz olmayınca aşılama denedik umarım koyulaşırÇok silik gölge var gibi ama bu testlere çok inanmayın biraz daha takip edin koyulaşma olursa kan verin benceinşallah hamilesindir canım
Akşam acile gideceğim 2 saat sonra falan giderim çok mu acele davranıyorum bilmiyorum ama en azından içim rahat etsinAşılamaya bilmiyorum ama çok fazla da inanmayın testlere ben baya hüsrana uğradım çünkü bu hafta yaptım iki farklı marka anında net pozitif çıkardı kan negatif ve regl oldum inşallah sizinki gerçek pozitiftir kan verin
Sonucunuz ne olduAkşam acile gideceğim 2 saat sonra falan giderim çok mu acele davranıyorum bilmiyorum ama en azından içim rahat etsin
NegatifSonucunuz ne oldu
Aşılama bana göre çok boş. Çatlatma tedavisiyle eş değer 3 aşılama yaptırdım devlette doktor ısrarıyla. Özel de doktorum rahime bakalım dedi Hsg temiz çıkmıştı ama perde çıktı rahim de.Negatif
Benim de temiz çıktı perde nasıl fark etti hsg de miAşılama bana göre çok boş. Çatlatma tedavisiyle eş değer 3 aşılama yaptırdım devlette doktor ısrarıyla. Özel de doktorum rahime bakalım dedi Hsg temiz çıkmıştı ama perde çıktı rahim de.
Hayır hsg temiz çıktı histeroskopi oldum meğer perde varmışBenim de temiz çıktı perde nasıl fark etti hsg de mi
Nasıl oldunuz acaba bende baktırıyım peki suan tedavi falan mı görüyorsunuzHayır hsg temiz çıktı histeroskopi oldum meğer perde varmış
Verin diyecektim ama yorumlara baktım sanırım negatif çıkmış sonucunuz. Allah en kısa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin size inşallahVar mıdır Birsey acaba akşam acile gitip hemen kan testi mi versem beklesem mi biraz
Evet 2 yılın sonunda 3 ay önce oldum histeroskopi yumurta takibine gidiyorum şimdi.Nasıl oldunuz acaba bende baktırıyım peki suan tedavi falan mı görüyorsunuz
Hayırlı sonuçların olsun inşallahEvet 2 yılın sonunda 3 ay önce oldum histeroskopi yumurta takibine gidiyorum şimdi.
Amin teşekkür ederim sizindeHayırlı sonuçların olsun inşallah
Kaç çıktı değerinizAmin teşekkür ederim sizinde
Kaç çıktı değeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?