- Konu Sahibi melissa-35
-
Yok daha adetime 3 gün var yükselme ihtimali olur mu bilmiyorum ki yaBenim arkadaşımında 4 çıkmıştı ve 1 hafta sonra 48 sonuçla öğrendi belki yükselir adet gecikmeniz var mı
dediğim gibi arkadaşımın 4 çıkmıştı 6 7 gün sonra baş dönmesiyle şüphelendi tekrar kan verince 48 çıkmıştı olabilir Allah büyükYok daha adetime 3 gün var yükselme ihtimali olur mu bilmiyorum ki ya
Doğru amin inşlh belki olur dediğiniz gibidediğim gibi arkadaşımın 4 çıkmıştı 6 7 gün sonra baş dönmesiyle şüphelendi tekrar kan verince 48 çıkmıştı olabilir Allah büyük
Benim gecikmem Progestan kullandığım için olma ihtimali yüksek oda yaparmış gecikmeReglide 3 gün geçmişti 48 çıktığında
Regli bekle olmassan yaparsın bi 3 günü geçirDoğru amin inşlh belki olur dediğiniz gibi
Benim de testler pozitifti ultrasonla baktı belli belirsiz bişey var gibi dedi kan istedi 0.22 çıktı sonuç tekrar sonuç çıktığında gidemedim negatif zaten diye de umursamadım dün de adet oldum iki gün erken geldi niye olmuş olabilir böyleRegli bekle olmassan yaparsın bi 3 günü geçir
Yerleşme kanması olabilir mi sizin kiBenim de testler pozitifti ultrasonla baktı belli belirsiz bişey var gibi dedi kan istedi 0.22 çıktı sonuç tekrar sonuç çıktığında gidemedim negatif zaten diye de umursamadım dün de adet oldum iki gün erken geldi niye olmuş olabilir böyle
Az değil ama normal adet şeklinde şuan ihtimal var mı yine de ultrasonla gördüğü neydi onu merak ediyorum şuanki adetse eğer ve testler neden pozitif çıksın biri bozuksa diğeri de mi bozuktur bisürü böyle düşüncelere giriyorumYerleşme kanması olabilir mi sizin ki
Haklısınız ama tutunma olmamış olabilir demekki adet kanı geldiğine göre böyle olunca insan daha çok sınır oluyor benim de dün idrarda silik çıktı kan da negatif ve bugün çok ağrım var adet olcam muhtemelenAz değil ama normal adet şeklinde şuan ihtimal var mı yine de ultrasonla gördüğü neydi onu merak ediyorum şuanki adetse eğer ve testler neden pozitif çıksın biri bozuksa diğeri de mi bozuktur bisürü böyle düşüncelere giriyorum
Şuanki normal adet bana göre ama çevremde bazıları bence vardır hamileyken adet gibi olanlar olmuş vs diyor bilmiyorumHaklısınız ama tutunma olmamış olabilir demekki adet kanı geldiğine göre böyle olunca insan daha çok sınır oluyor benim de dün idrarda silik çıktı kan da negatif ve bugün çok ağrım var adet olcam muhtemelen
Umarım vardır kesinlikle üzmek istemem ama bana da bunu her dediklerinde gayette normal bir şekilde adet öyle oluyor hatta âdetten hemen sonra da deli gibi bir mide bulantısı kusma hastaneye gittim acile ve doktor dedi ki sen adet görmüşsün yani ne kadar midem bulanırsa bulansın kesinlikle adet gördükten sonra hamile kalman gibi bir şey söz konusu değilŞuanki normal adet bana göre ama çevremde bazıları bence vardır hamileyken adet gibi olanlar olmuş vs diyor bilmiyorum
Benim de bildiğim bu ama başkaları böyle örnekler verince de kafam karışıyorUmarım vardır kesinlikle üzmek istemem ama bana da bunu her dediklerinde gayette normal bir şekilde adet öyle oluyor hatta âdetten hemen sonra da deli gibi bir mide bulantısı kusma hastaneye gittim acile ve doktor dedi ki sen adet görmüşsün yani ne kadar midem bulanırsa bulansın kesinlikle adet gördükten sonra hamile kalman gibi bir şey söz konusu değil
HaklısınızBenim de bildiğim bu ama başkaları böyle örnekler verince de kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?