Gözünüz aydın varGeldi geldi atmayo unutmuşum
Yok canım duphaston gebelik hormonu taşımıyor adet düzenleyici bir ilaçFotoğraf atın. Eğer kullandığınız ilaç gebelik hormonu taşıyorsa onun etkiai de olabilir ama öyle bir hormon taşımıyorsa silikte olsa 2.çizgi gebeliktir.
Bence gebelik var benimde ilk böyle çıkmıtı kan testinde değerim 86 gibi bişeydi. Yani idrara da kanada yeni grçmiş olabilir.Kızlar merhaba pko hastasıyım henüz tedavime başlamadım bir gündür duphaston kuşlanıyorum bu sıra çok kasık ağrım göğüs sancım vs var başka bir belirtim yok.Demin test yaptım 5 dk bekledim kendi kendine silikleşmiş resmi yeni çektim.Ama aynı adet belirtileri gibi belirtilerim var normaldr adet olmam lazımdı pko olduğum için çok değişiyor günlerim.silik çizgi neyin belirtisidir böyle bişey yaşayan var mı adete yakın böyle çıkar mı testEki Görüntüle 2671784 Eki Görüntüle 2671785
HamilesinKızlar merhaba pko hastasıyım henüz tedavime başlamadım bir gündür duphaston kuşlanıyorum bu sıra çok kasık ağrım göğüs sancım vs var başka bir belirtim yok.Demin test yaptım 5 dk bekledim kendi kendine silikleşmiş resmi yeni çektim.Ama aynı adet belirtileri gibi belirtilerim var normaldr adet olmam lazımdı pko olduğum için çok değişiyor günlerim.silik çizgi neyin belirtisidir böyle bişey yaşayan var mı adete yakın böyle çıkar mı testEki Görüntüle 2671784 Eki Görüntüle 2671785
Sagol cnm bnmBen çok anlayamadım silik var gibi duruyor ama yeni konu aç istersendaha çok cevap alabilirsin
Bence gebelik var benimde ilk böyle çıkmıtı kan testinde değerim 86 gibi bişeydi. Yani idrara da kanada yeni grçmiş olabilir.
Bize söyle kan testin belli olunca bende yeni katıldım aranıza pco derdim varSagol cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?