Yavrum benim kıyamam,sakince endişe etmediğinizi göstererek sorun ağrısı var mı?diye ama bence mutlaka doktora götürün!Kizlar pazr günü oğlumun bileği kirildi aksam alciya aldilar dirseğe kadar. Dun aksam yatmasina yakin yatağından asagiya düşmüş kafasinin üstüne tepeteklak gitmiş . beni görünce agladi AA agrim var da demedi korkudan agladi.
Şuanda uyuyor bakiyorum sanki alcidaki kolun parmakları hafiften şişmiş gibi bizi olmuş olabilir mi tekrar kirilmismidir. Doktora götürmeye korkuyorum tekrar kirarlr diye.
Uyandiginda AĞRIsi olur mu bu durumda kirildiysa
Geçmiş olsun cute. bencede götürün tekrar kirilabilir bir yakinimin başına geldi bir degisiki çocuk alcisi çıktığı gün tekrar düşüp yine aynı kırılan yeri kırıldı maalesef.6 yasnda oğlum çok korkuyorum kurulma ihtimali varmi alcisi tamamen gece dönmüş dun sabah kontrolü vardi herşey yolundaydi
cute artık tek başına yataktan kalkıp gidebilir ki.anlamadım tam o kısmı,korkuluk gibi birşey mi var yatakta?Yataktan kendi başına cikamasin diye divanini ters çevirdim yapma diyorsun inme diyorum iniyor dinde düşmüş iste uyandi simi sanki eminim şişliği olduğuna ama AĞRIsI yok. Bu arada hamile değilim totem takvimin
Burada hemen Dr gidiyoruz simdi
Dün tekrar doktora gıttık ama cok sukur bıseyı yokmus rontgen cekmedıler ama bısey olsa yenıden kırılsa duramazdı dedıler. Fakat Ege durdugu yerde durmuyor sureklı bagrıs cagrıs cok korkuyorum yenıden bısey olursa veya ters bısey olur dıye. Bugun okula gıdecek 2 derslıgıne matematık ve turkce tabı okulda beklenecek tekrar eve getırılecek canıda sıkılıyor bolcaCuteMom Çok geçmiş olsun güzelim,, yakışıklı'nın durumu nsl?
Canım onunki çabuk kaynar korkma bir şey olmaz..Dün tekrar doktora gıttık ama cok sukur bıseyı yokmus rontgen cekmedıler ama bısey olsa yenıden kırılsa duramazdı dedıler. Fakat Ege durdugu yerde durmuyor sureklı bagrıs cagrıs cok korkuyorum yenıden bısey olursa veya ters bısey olur dıye. Bugun okula gıdecek 2 derslıgıne matematık ve turkce tabı okulda beklenecek tekrar eve getırılecek canıda sıkılıyor bolca
Canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin inşallah Ege.Dün tekrar doktora gıttık ama cok sukur bıseyı yokmus rontgen cekmedıler ama bısey olsa yenıden kırılsa duramazdı dedıler. Fakat Ege durdugu yerde durmuyor sureklı bagrıs cagrıs cok korkuyorum yenıden bısey olursa veya ters bısey olur dıye. Bugun okula gıdecek 2 derslıgıne matematık ve turkce tabı okulda beklenecek tekrar eve getırılecek canıda sıkılıyor bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?