- 1 Kasım 2022
- 221
- -18
- 13
- 27
- Konu Sahibi Anneolmak12567
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizde bir problem yoksa bugün de yarın da ilişki olsun bence.
Maalesef eşim yarın yola gidiyor gündüzBugün ve ardından 2 gün bir gün ara bir gün daha
Yarın eşim evde olmacak yola gitcek bugün olduk ama yarına kadar sprem kalır mı bilmiyorumEşinizde bir problem yoksa bugün de yarın da ilişki olsun bence.
Test pik görünüyor. Yumurta bugün yarın çatlayacak demektir bu. Çatladığında tüplerde sperm bulunması iyi olur.
İnşallah sağlıkla hamile kalırsınız.
Eşimde de bnde de sorun yok gayet sağlıklı sprem sonucuYarın eşim evde olmacak yola gitcek bugün olduk ama yarına kadar sprem kalır mı bilmiyorum![]()
Spermler 72 saate kadar canlı kalırlar.Yarın eşim evde olmacak yola gitcek bugün olduk ama yarına kadar sprem kalır mı bilmiyorum![]()
Yarın uyanır uyanmaz yapın en azından riske atmasiniz sonuçta ilişki ila akşam olacak diye birşey yok uyanınca sperm daha hızlı oluyo en azından tüplerde sperm olurMaalesef eşim yarın yola gidiyor gündüzbugün oldum ama yarın diğersi gün mümkün değil
İnşaEşinizde bir problem yoksa bugün de yarın da ilişki olsun bence.
Test pik görünüyor. Yumurta bugün yarın çatlayacak demektir bu. Çatladığında tüplerde sperm bulunması iyi olur.
İnşallah sağlıkla hamile kalırsınız.
Yok knk kafamla giriyorum sende dene valla iyi oluyor abi mamyakmısın????? Pardonİlişkiye burnunuzla mı giriyorsunuz, burun ne alaka![]()
Burun estetiği başlığına yazmışsınız sorunuzuİnşa
Yok knk kafamla giriyorum sende dene valla iyi oluyor abi mamyakmısın????? Pardon
Peki bunu yeni fark etmemBurun estetiği başlığına yazmışsınız sorunuzu![]()
Anladım canım bi sorum olacak ilişkiden 4 saat kadar yattım ama ayağı kalkınca aktı yarısı sanırım sprem gitmiş midir senden geldi mi geriBen sadece pik olduğu günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirmedim ama gebe kaldım. Ama genelde hem pik hem çatlama gününü değerlendirmek daha iyi diyorlar.
Bu arada Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahAnladım canım bi sorum olacak ilişkiden 4 saat kadar yattım ama ayağı kalkınca aktı yarısı sanırım sprem gitmiş midir senden geldi mi geri
Geri gelmesi çok normal canım takılma.Anladım canım bi sorum olacak ilişkiden 4 saat kadar yattım ama ayağı kalkınca aktı yarısı sanırım sprem gitmiş midir senden geldi mi geri