- 16 Şubat 2019
- 904
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Normal canım adetine kaç gün var pekiAbla dünden beri bel ağrım var normalmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım adetine kaç gün var pekiAbla dünden beri bel ağrım var normalmi
Adetime çok var abla Kasım 7 sinde adet gunumNormal canım adetine kaç gün var peki
Normal canım adetine kaç gün var peki
Agır bişey kaldın mı yada test bıt bir hareket yaptıysan etkiler çok geçmiş olsunAdetime çok var abla Kasım 7 sinde adet gunum
Saol ablaAgır bişey kaldın mı yada test bıt bir hareket yaptıysan etkiler çok geçmiş olsun
Canım bugünude degerlendir yumurtlama olmuş bakalım yarına silik çıkması lazım silik çıkmazsa eğer yumurtlan büyüyor ama catlamıyor demek pcos varmı canımEki Görüntüle 3659667
Bugün yaptığım test en alttaki abla
Canım bugünude degerlendir yumurtlama olmuş bakalım yarına silik çıkması lazım silik çıkmazsa eğer yumurtlan büyüyor ama catlamıyor demek pcos varmı canlöEki Görüntüle 3659667
Bugün yaptığım test en alttaki abla
Çok geçmiş olsun canım agrı kesici varsa bır tane iç sene bel fıtığı falan var mıYok abla ağır birşey kaldirmadim dünden beri belim çok ağrıyor dogrulamiyorum bile
Yok abla bende o sorun ha yeni olusmisa pcos bilmiyorum hadi isllah abla rabim tüm isteyen herkese nasip etsin aminCanım bugünude degerlendir yumurtlama olmuş bakalım yarına silik çıkması lazım silik çıkmazsa eğer yumurtlan büyüyor ama catlamıyor demek pcos varmı canım
Bir parol alırım yok abla bel fitigim yokCanım bugünude degerlendir yumurtlama olmuş bakalım yarına silik çıkması lazım silik çıkmazsa eğer yumurtlan büyüyor ama catlamıyor demek pcos varmı canlö
Çok geçmiş olsun canım agrı kesici varsa bır tane iç sene bel fıtığı falan var mı
Abla yumurta çatlamaya yakinya ondan ola bilirmi dün sabah kalktım kiraplar giriyordu belime aksama kadar daha çok oldu bugünde hiç hareket edemeyip dogrulamiyorumCanım bugünude degerlendir yumurtlama olmuş bakalım yarına silik çıkması lazım silik çıkmazsa eğer yumurtlan büyüyor ama catlamıyor demek pcos varmı canlö
Çok geçmiş olsun canım agrı kesici varsa bır tane iç sene bel fıtığı falan var mı
Olabilir canim ben hiç yaşamadım ama ondan da olabilirAbla yumurta çatlamaya yakinya ondan ola bilirmi dün sabah kalktım kiraplar giriyordu belime aksama kadar daha çok oldu bugünde hiç hareket edemeyip dogrulamiyorum
Aynen öyle yap canım çok geçmiş olsunBir parol alırım yok abla bel fitigim yok
Olabilir canim ben hiç yaşamadım ama ondan da olabilir
Saol ablaAynen öyle yap canım çok geçmiş olsun