KIZLAR ACİLL OVÜLASYON TESTLERİME BAKARMISINIZ!!!!

minac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
14
1
1
23
Hanımlar merhabalar kaç gündür doğrumu yapıyorum doğrumu anlıyorum testleri çok anlayamadım bende pcos var bir yıldır evliyim daha yeni yeni çocuk düşünüyorum bu yaptığım testlere bir bakarmısınız yumurtlama çatlama gibi şeyler olmuş mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirimEki Görüntüle 3620383

Son düzenleme:
T ve C aynı koyulukta olmalı hatta T Cden daha koyu. Siz devam edin testlerinize. Sıvı alımını 2 saat önceden kesin. Test saatlerine önem verin. İlk idrar olmamasına özen gösterin.

T ve C aynı koyulukta olmalı hatta T Cden daha koyu. Siz devam edin testlerinize. Sıvı alımını 2 saat önceden kesin. Test saatlerine önem verin. İlk idrar olmamasına

T ve C aynı koyulukta olmalı hatta T Cden daha koyu. Siz devam edin testlerinize. Sıvı alımını 2 saat önceden kesin. Test saatlerine önem verin. İlk idrar olmamasına özen gösterin.
Evet dediklerinize dikkat ediyorum aslında ama yumurtlama yada çatlama yok bu durumda ozaman kullandığım uygulamada da tam bu tarihler yumurtlama doğurlanlık olarak gösteriyorduben 3 temmuzda regl olmuştum 8 inde bitti ben ovülasyon testine 19 temmuzda başladım bugünde en yukarıdakiydi sonuç

8 inde biten döngüde siz 19unda mı başladınız teste

8 inde biten döngüde siz 19unda mı başladınız teste
Evet çünkü daha yeni yeni aklıma geldi bu testler genelde reglim gecikinde reglden önce sadece erken gebelik testi yapıyorum çok bildiğim konular değildi açıkçası yeni yeni istediğim için.Çok mu geç başlamış oldum ovülasyon testine ?

adet bitimi ertesi günü test başlanır. Ben diğer aylar 14ünde yumurtlarken bu ay belirtisiz 12sinde yumurtladım. Yumurtlama görüp 3 gün üst üste birliktelik sonrasında test silikleşirse çatlama olmuştur. 12sinde biten Reglda 19unda yumurtlama gördüm

Benim testim bu şekilde. Yumurtlama 19u gibi olmalı 2 çizgide koyu 20si çatlama oldu.

Eklentiler

• 80E02FBB-9B85-4CA7-9EEF-DA04A8BD54F0.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 36
İşte cahillik bu forumda öğrendim gördüm testi ben yinede denemiş oldum süreci takip edip sizin dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim

İşte cahillik bu forumda öğrendim gördüm testi ben yinede denemiş oldum süreci takip edip sizin dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim
Strest olmayın siz. Ben bu testlerle hamile kaldım. Düşükle sonuölandı gerçi ama testleri değerlendirmek ve Strest olmamak çok önemli

Strest olmayın siz. Ben bu testlerle hamile kaldım. Düşükle sonuölandı gerçi ama testleri değerlendirmek ve Strest olmamak çok önemli
Çok geçmiş olsun böyle birşey hiçbir kadın yaşamak istemez bende çok stres yapıyorum şu sıra istediğim için olmaz diye korkuyorum birde polikistik var bende oda cabası

Geçmiş olabilir ama pozitif düşünelim siz bi kaç gün daha tekrarlayın testti inşallah geçmemiştir

Çok geçmiş olsun böyle birşey hiçbir kadın yaşamak istemez bende çok stres yapıyorum şu sıra istediğim için olmaz diye korkuyorum birde polikistik var bende oda cabası
Pco varsa eğer yumurtlamamış olabilirsiniz çok okuyorum çünkü geç yumurtlamalar oluyor siz teste devam edin hayırlısı ise nasip olsun. Hiç üzerine düşmediğim ay hamile kaldım :)

Pco varsa eğer yumurtlamamış olabilirsiniz çok okuyorum çünkü geç yumurtlamalar oluyor siz teste devam edin hayırlısı ise nasip olsun. Hiç üzerine düşmediğim ay hamile kaldım :)
Hep öyle oluyor umudumuzu kestiğimiz anda umutlar yeşeriyor umarım banada öyle olur sizin şuan varmı çocuğunuz yoksa daha önce yaptığınız düşük mü yanlış bir şekilde sorduysan kusura bakmayın lütfen

Şuan yok. Mayıs ayında düşük yaşadım doktor önerisiyle bir adet gördüm. Bu ay tekrar düşünmeye başladık. İnşallah iyi haberler alırız kendim için de sizler içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…