T ve C aynı koyulukta olmalı hatta T Cden daha koyu. Siz devam edin testlerinize. Sıvı alımını 2 saat önceden kesin. Test saatlerine önem verin. İlk idrar olmamasına
Evet dediklerinize dikkat ediyorum aslında ama yumurtlama yada çatlama yok bu durumda ozaman kullandığım uygulamada da tam bu tarihler yumurtlama doğurlanlık olarak gösteriyorduT ve C aynı koyulukta olmalı hatta T Cden daha koyu. Siz devam edin testlerinize. Sıvı alımını 2 saat önceden kesin. Test saatlerine önem verin. İlk idrar olmamasına özen gösterin.
8 inde biten döngüde siz 19unda mı başladınız testeEvet dediklerinize dikkat ediyorum aslında ama yumurtlama yada çatlama yok bu durumda ozaman kullandığım uygulamada da tam bu tarihler yumurtlama doğurlanlık olarak gösteriyorduben 3 temmuzda regl olmuştum 8 inde bitti ben ovülasyon testine 19 temmuzda başladım bugünde en yukarıdakiydi sonuç
Evet çünkü daha yeni yeni aklıma geldi bu testler genelde reglim gecikinde reglden önce sadece erken gebelik testi yapıyorum çok bildiğim konular değildi açıkçası yeni yeni istediğim için.Çok mu geç başlamış oldum ovülasyon testine ?8 inde biten döngüde siz 19unda mı başladınız teste
adet bitimi ertesi günü test başlanır. Ben diğer aylar 14ünde yumurtlarken bu ay belirtisiz 12sinde yumurtladım. Yumurtlama görüp 3 gün üst üste birliktelik sonrasında test silikleşirse çatlama olmuştur. 12sinde biten Reglda 19unda yumurtlama gördümEvet çünkü daha yeni yeni aklıma geldi bu testler genelde reglim gecikinde reglden önce sadece erken gebelik testi yapıyorum çok bildiğim konular değildi açıkçası yeni yeni istediğim için.Çok mu geç başlamış oldum ovülasyon testine ?
Hatlar karıştı 18i yumurtlama 19u çatlamaBenim testim bu şekilde. Yumurtlama 19u gibi olmalı 2 çizgide koyu 20si çatlama oldu.
İşte cahillikadet bitimi ertesi günü test başlanır. Ben diğer aylar 14ünde yumurtlarken bu ay belirtisiz 12sinde yumurtladım. Yumurtlama görüp 3 gün üst üste birliktelik sonrasında test silikleşirse çatlama olmuştur. 12sinde biten Reglda 19unda yumurtlama gördüm
Strest olmayın siz. Ben bu testlerle hamile kaldım. Düşükle sonuölandı gerçi ama testleri değerlendirmek ve Strest olmamak çok önemliİşte cahillikbu forumda öğrendim gördüm testi ben yinede denemiş oldum süreci takip edip sizin dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim
Ay evet çok belirginleşmiş perşembe akşamı ben yarın tekrar deniyim ovülasyonu bakıyım bu sefer nasıl olucak çizgi inşallah koyu olur ikisideBenim testim bu şekilde. Yumurtlama 19u gibi olmalı 2 çizgide koyu 20si çatlama oldu.
Ay evet çok belirginleşmiş perşembe akşamı ben yarın tekrar deniyim ovülasyonu bakıyım bu sefer nasıl olucak çizgi inşallah koyu olur ikiside
Çok geçmiş olsun böyle birşey hiçbir kadın yaşamak istemez bende çok stres yapıyorum şu sıra istediğim için olmaz diye korkuyorum birde polikistik var bende oda cabasıStrest olmayın siz. Ben bu testlerle hamile kaldım. Düşükle sonuölandı gerçi ama testleri değerlendirmek ve Strest olmamak çok önemli
Testlerde anladımHatlar karıştı 18i yumurtlama 19u çatlama
İnşallah geçmemiştir yaGeçmiş olabilir ama pozitif düşünelim siz bi kaç gün daha tekrarlayın testti inşallah geçmemiştir
Pco varsa eğer yumurtlamamış olabilirsiniz çok okuyorum çünkü geç yumurtlamalar oluyor siz teste devam edin hayırlısı ise nasip olsun. Hiç üzerine düşmediğim ay hamile kaldım :)Çok geçmiş olsun böyle birşey hiçbir kadın yaşamak istemez bende çok stres yapıyorum şu sıra istediğim için olmaz diye korkuyorum birde polikistik var bende oda cabası
Hep öyle oluyor umudumuzu kestiğimiz anda umutlar yeşeriyor umarım banada öyle olur sizin şuan varmı çocuğunuz yoksa daha önce yaptığınız düşük mü yanlış bir şekilde sorduysan kusura bakmayın lütfenPco varsa eğer yumurtlamamış olabilirsiniz çok okuyorum çünkü geç yumurtlamalar oluyor siz teste devam edin hayırlısı ise nasip olsun. Hiç üzerine düşmediğim ay hamile kaldım :)
Şuan yok. Mayıs ayında düşük yaşadım doktor önerisiyle bir adet gördüm. Bu ay tekrar düşünmeye başladık. İnşallah iyi haberler alırız kendim için de sizler içindeHep öyle oluyor umudumuzu kestiğimiz anda umutlar yeşeriyor umarım banada öyle olur sizin şuan varmı çocuğunuz yoksa daha önce yaptığınız düşük mü yanlış bir şekilde sorduysan kusura bakmayın lütfen
Ayyy inşallah Allah birdaha göstermesin ne size ne bana ne de anne baba olmak isteyen kimseyeŞuan yok. Mayıs ayında düşük yaşadım doktor önerisiyle bir adet gördüm. Bu ay tekrar düşünmeye başladık. İnşallah iyi haberler alırız kendim için de sizler içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?