Kızlar acıll yorum atarmısınız

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Kızlar 40 haftalık hamileyim suan dogum sancısımı bilmiyorum belimden kısıklarıma dogru 5_10 dk aralıklarla adet sancısı gıbı sancı gelir gıdıyo bırde sümük gıbı bısey grldı koyu krem katıydı epey gıtsem mı hastaneye bekleyeyimi biraz daha bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sabah yaptım bıtane eger dogum sancısı yaa normalmi dogumu engellermı bu ıgne

Kızlar 40 haftalık hamileyim suan dogum sancısımı bilmiyorum belimden kısıklarıma dogru 5_10 dk aralıklarla adet sancısı gıbı sancı gelir gıdıyo bırde sümük gıbı bısey grldı koyu krem katıydı epey gıtsem mı hastaneye bekleyeyimi biraz daha bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sabah yaptım bıtane eger dogum sancısı yaa normalmi dogumu engellermı bu ıgne
vallah ablamla okuduk dogum sancisyms ama yeni baslamissa ve bebegin hareketlerni kontrol edebiliysa evde biraz beklesn daha sonra gitsn ama tedrgnsen bekleme tabi.allah saglikla kucagna almayi nasip etsin

40 haftalıkmışsınız zaten, muhtemelen doğum sancısı bu.
Hemen hastaneye gitmelisiniz.

Saol canım doktora gittin 1 cm açıklık varmis sümük gibi bısey geldı demıstınya nişan mış oda
İnş çok geçmeden kucağına alırsın canım yavrunu, Rabbim ağrını azaltsin inş. Benim içinde dua eder misin halim kızı elif diye ve tüm isteyenlere canım :emir_bebek::KK200::nazar:

Kııııııız doguedun mu yoksa eger dogurmadıysan Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bı avazda kurtul ınsallah

Kııııııız doguedun mu yoksa eger dogurmadıysan Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bı avazda kurtul ınsallah
Doğurdum cnm ama biraz zordu malesef f sezaryen olmak zorunda kaldım ama bebegım bnde ıyıyız 3 kilo dogdu yavrum rabim İsteyen her nasip etsin

Doğurdum cnm ama biraz zordu malesef f sezaryen olmak zorunda kaldım ama bebegım bnde ıyıyız 3 kilo dogdu yavrum rabim İsteyen her nasip etsin

Amiiin amin darısı bıze olsun ınsallah cok sevındım ıyı oldugunuza Allah analı babalı buyutsun maşallah ıkınızede :) <3

Back
X