- 10 Nisan 2023
- 57
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi evimhuzurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedimYokmu cevap vericek kızlar
Ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip etmiştim yumurtlamamın 9 günü bugün biliyorum çok erken ama 3 senedir bunu bekliyorum inşallah teste yanılma yokturçok çok cokkkkkkkk hafif bir çizgi görünüyor gibi sanki yarın ilk idrarınızla yapın onu atın bakalım ya da direkt kan testi verin
Telefonda pek net çıkmıyor ama çok silik bir çizgi varBen göremedim
E varsa görüyorsan bize niye soruyorsun ki,görünmüyor telefondan çektiğinTelefonda pek net çıkmıyor ama çok silik bir çizgi var
E varsa görüyorsan bize niye soruyorsun ki,görünmüyor telefondan çekt
Tamamda ne yükseliyorsun hemen 3 yıldır beklediğim için heyecan yaptımE varsa görüyorsan bize niye soruyorsun ki,görünmüyor telefondan çektiğin
Canım fotoda pek görünmüyor ama sen çıplak gözle görebiliyorsan bir kaç gün sonra farklı bir marka ile tekrarlayabilirsin bana hep böyle önerdiler benim de silik çizgi var. Bir kaç gün bekleyeveğim tekrar test yapıp kan vermeye gideceğim. Testler yanıltabiliyormış o yüzden hiç heveslenmemeye çalışıyorumKızlar resimde pek belli olmuyor gibi ama çıplak gözle bakınca silik bir çizgi var teste yanılma olabilirmi
Ben anlıyorum seni boşverTamamda ne yükseliyorsun hemen 3 yıldır beklediğim için heyecan yaptım
Adet gününe kaç gün var? Çok az bir çizgi var ama çok zor görünüyorKızlar resimde pek belli olmuyor gibi ama çıplak gözle bakınca silik bir çizgi var teste yanılma olabilirmi
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 2 gün sonra tekrarlıycam testi2 gün sonra tekrar dene istersen değerin yükselir eğer varsa daha net çıkar çizgi
Soruyorsun kızlarr bakın bakın diye bakıyoruz çizgi yok diyoruz hayır var resimde görünmüyor diyorsun ,e görüyorsan niye soruyorsunTamamda ne yükseliyorsun hemen 3 yıldır beklediğim için heyecan yaptım
Teşekkür ederim 2 gün sonra tekrarlıycam testiben fark edemedim eger sen cızgıyı fark edebiliyorsan olabılir bi iki gün sonra bidaha yap bence yada kan testi
7 gün var adetimeAdet gününe kaç gün var? Çok az bir çizgi var ama çok zor görünüyor
Allah razı olsun canımBen anlıyorum seni boşver![]()
Tamam canım haklısınSoruyorsun kızlarr bakın bakın diye bakıyoruz çizgi yok diyoruz hayır var resimde görünmüyor diyorsun ,e görüyorsan niye soruyorsun