Gebeliğe Hazırlık Kızlar acilll bi bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bkrgn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
195
72
18
31
Kızlar merhaba , 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştm adetime de daha vardı ve şişik çizgi gördüm bugün tekrar yaptım bu şekilde daha belirgindi. Betaahcg 9,5 cıkmıstı bugün tekrar verdim sonuç yarn cıkıcak. Pazar günü de evliliğimizn 1yılı eşime sürpriz hazırlamak istiyorum cokmu erken adeti beklemelimiyim. Adetten sonra negatif olma olasılığı olabilir mi kafam çok karıştı . Kanda da gebelik gösteriyor sonucta . Ona göre sürpriz hazırlicam :( adetime de 4,5 gün vardır bilemiyrm kafam çok karıştı

Eklentiler

• DA50149B-1174-4481-B338-C3255AD7F42F.webp
    DA50149B-1174-4481-B338-C3255AD7F42F.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar merhaba , 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştm adetime de daha vardı ve şişik çizgi gördüm bugün tekrar yaptım bu şekilde daha belirgindi. Betaahcg 9,5 cıkmıstı bugün tekrar verdim sonuç yarn cıkıcak. Pazar günü de evliliğimizn 1yılı eşime sürpriz hazırlamak istiyorum cokmu erken adeti beklemelimiyim. Adetten sonra negatif olma olasılığı olabilir mi kafam çok karıştı . Kanda da gebelik gösteriyor sonucta . Ona göre sürpriz hazırlicam :KK43: adetime de 4,5 gün vardır bilemiyrm kafam çok karıştı
Yarını bekle bence canım

Kızlar merhaba , 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştm adetime de daha vardı ve şişik çizgi gördüm bugün tekrar yaptım bu şekilde daha belirgindi. Betaahcg 9,5 cıkmıstı bugün tekrar verdim sonuç yarn cıkıcak. Pazar günü de evliliğimizn 1yılı eşime sürpriz hazırlamak istiyorum cokmu erken adeti beklemelimiyim. Adetten sonra negatif olma olasılığı olabilir mi kafam çok karıştı . Kanda da gebelik gösteriyor sonucta . Ona göre sürpriz hazırlicam :KK43: adetime de 4,5 gün vardır bilemiyrm kafam çok karıştı
Bu 3 gün önceki test mi? Her iki testi de atar mısınız 🤗

Hayırlı olsun canım bariz belli pozitif kanda da çıkmış zaten artışa bak sen yarınki sonuca da bak yap sürprizi 2 günde bi kan testi yaptır

canm hayrlı olsun ama kan sonucu bekle 2 defa kan ver artısı gör bi emin ol sonra hüsran olmasın.

Yarını bekle bence canım
Yarın ki sonucu beklicem zaten yine aynı değerler de yA da yükselmişse sürpriz yapabilirmym beklemelimiyim çok kararsız ve sabırsızm evlilik yıl dönümüne güzel hediye olsun diye aceleci davranıyorum aslında yoksa beklerdm. Sonuç net sayılabilirmi bu durum acaba 😒

Eklentiler

• 467682F0-4E11-470B-A8D9-CC6D1A641356.webp
    467682F0-4E11-470B-A8D9-CC6D1A641356.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 110
  • 82EE0EDF-079C-4488-B9D8-1E9AAA2E1934.webp
    82EE0EDF-079C-4488-B9D8-1E9AAA2E1934.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 114
canm hayrlı olsun ama kan sonucu bekle 2 defa kan ver artısı gör bi emin ol sonra hüsran olmasın.
Bugün 2 ci kez verdim kanı yarn sonuc ckıcak ama benim cumartesi gecesi süprizi yapmam lazm anlamaması icin :) cnkü eşimde test yapmamı bekliyor ve sıradan bir günde anlicak biliyorum en azından bu süprizde asla anlamick ve şok oluck

Bugün 2 ci kez verdim kanı yarn sonuc ckıcak ama benim cumartesi gecesi süprizi yapmam lazm anlamaması icin :) cnkü eşimde test yapmamı bekliyor ve sıradan bir günde anlicak biliyorum en azından bu süprizde asla anlamick ve şok oluck
Evt güzel bir sürpriz olur kan sonucunda artış 2katı olursa yap sürprizini inşallah Devamıda gğzel olur😁🥰

bende 5,11 ile öğrendim. bazen erkenden öğreniyoruz sabırsız analar :)) hayırlı olsun. süprizinizi yapın.

Evt güzel bir sürpriz olur kan sonucunda artış 2katı olursa yap sürprizini inşallah Devamıda gğzel olur😁🥰
İnsallah cnm , ilk değer 9,5 tü kaç olması gerekiyr yani bilgnz var mı aksam internet üzerinden sonuca ulaşırsam bilgim olsun

İnsallah cnm , ilk değer 9,5 tü kaç olması gerekiyr yani bilgnz var mı aksam internet üzerinden sonuca ulaşırsam bilgim olsun
beş ve üzeri pozitif. iki günde iki katına çıkması lazım. ama ilk öğrendikten sonra biraz bekleyin derim. en azından beş gün. daha çok uzun günler var kan verecek. :))

9,5 cok küçük bir değer adete kaç gün kala çıktı bu değer? 2 katı olması gerekiyor 2.testte

Adete 1 hafta felan vardır yaptırdım idrar testi silik cıkmıstı meraktan gidip yaptırmıştm.
Baya erken yapmışınız;) artışı takip edin.daha regl bile geçmemiş normal az çıkması değerin.regl günü geçince tekrar bi kan verin derim

Baya erken yapmışınız:KK66: artışı takip edin.daha regl bile geçmemiş normal az çıkması değerin.regl günü geçince tekrar bi kan verin derim
Regl geçince tekrar vericm evet ama bu ikncisinde değer biraz daha yüksek cıksa da kesin gebelik sayamazmıyız. Bugün vermiştim ikinci kan testini

Bu testinizde bariz pozitif çıkmış😍 tebrik ederim canım yinede test sonucunu bekle bence onu da göstererek sürpriz yaparsın🤩

Back
X