Kızlar acilll ne olur toplanin !!!

Sabah idrarıyla tekrarlayin.var gibi görünüyor.

Benimde böyleydi kimse inanmadi bi ben gördüm o çizgiyi ama varmış bebisim bence var gibi

Bence var ama 7 gün geçmiş daha net çıkması gerekmez miydi. belkide geç döllenme olmuştur.bence hayırlı olsun benim ilk test benden daha az görünüyordu
Normalde hic hesaplamam adet gunlerimi karnim agrit adet olurum ama cocuk yapmaya karar verdik diye bu ay tarihimi aldim ama 28 gune bir mi oluyorum bilmiyorm 28 olarak hesapladgmda 11 de 35 gune bi hesapladigimda bugun olmam gerekti

Kac kisiye yolladim valla test yaptktan 5 dk sonra cikti esime gosteriyom zor gordu bende dedim ben mi kuruntu yapiyorum çok sagol ya:))

Diyorum ya ben bile zor goruyodum bu biraz pembe msi benimki beyaz çizgiydi gölge gibi ama varmış bebisim şükür şimdi 8+6 olduk

Allah bagislasin saglikla kucagina alirsin insallah rabbim acisini gostermesin

Çoook aminn Rabbim kimseye yasatmasin evlat acısı şimdiden sevgisi sardı içimizi Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın sağlıkla gelsin minik mucizelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…