- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Bu ne demek?bu da burada kalsın, fal baktırcam.”
Bende bilmiyorum bir şeyler çeviriyor demek kiBu ne demek?
(Eski konularınızı bilmiyorum )
Daha önce de buna benzer bir durum yaşadınız mıKızlar merhaba gün geçmiyor ki ben yeni konu açmayım. Ellerim titriyor sinirden, 10 dk önce kocamın telefonuna bakayım dedim yaklaşık 1 aydır hiç bakmamıştım. 2 nisan da gece saat 1 de kızın birine “bu da burada kalsın, fal baktırcam.” Yazmış ne alakaysa. Sonra da engellemiş. Muhtemelen o yatıyordu o sırada bende sahuru bekliyordum. Çünkü uyumuyorum sahura kadar. kız da izmirde yaşıyor 3 tane fotoğraf var ama fake değil belli oluyor gerçek olduğu. Eşyalarımı toplamaya eve geldim topluyorum terk edicem evi dava açıcam.. fake bi konu değil lütfen artık fake konu gibi gözüküyor yazmayın lütfen
Kızlar merhaba gün geçmiyor ki ben yeni konu açmayım. Ellerim titriyor sinirden, 10 dk önce kocamın telefonuna bakayım dedim yaklaşık 1 aydır hiç bakmamıştım. 2 nisan da gece saat 1 de kızın birine “bu da burada kalsın, fal baktırcam.” Yazmış ne alakaysa. Sonra da engellemiş. Muhtemelen o yatıyordu o sırada bende sahuru bekliyordum. Çünkü uyumuyorum sahura kadar. kız da izmirde yaşıyor 3 tane fotoğraf var ama fake değil belli oluyor gerçek olduğu. Eşyalarımı toplamaya eve geldim topluyorum terk edicem evi dava açıcam.. fake bi konu değil lütfen artık fake konu gibi gözüküyor yazmayın lütfen
Çok kez yaşadım. Ama bu şekil değildi yAni kızlara selam merhaba falan yazardı. Eski sevgilisiyle de konuştu evliyken gibiDaha önce de buna benzer bir durum yaşadınız mı
Eski konularınızı bilmiyorum.Her konunuza yazıyoruz, bosanin.
Ailem arkamda sonuna kadarTutunacak başka dal bulsanız anında boşanacaksınız da işte o dal yok.
Ailem arkamda sonuna kadar
O zaman hiç durmayın. Hakkınız da her şeyin hayırlısı olsunÇok kez yaşadım. Ama bu şekil değildi yAni kızlara selam merhaba falan yazardı. Eski sevgilisiyle de konuştu evliyken gibi
Ha selam merhaba yazıyosa tamam ya. Ben de bi sey yaptı sandımÇok kez yaşadım. Ama bu şekil değildi yAni kızlara selam merhaba falan yazardı. Eski sevgilisiyle de konuştu evliyken gibi
Durmuyorum artık işte eşim geç gelecek bu aksam bende ailemin yanına gitmiş olurumE neden duruyorsunuz. İlla kocanızı kusurlu mu çıkarmanız lazım?
Bunu yumuşatmak için söylemedim ki ben, olanı anlattım. Bu durum daha farklı belli ki ama sonuç aynı malesef aldatılıyorum.Ha selam merhaba yazıyosa tamam ya. Ben de bi sey yaptı sandım
Eee neyi bekliyorsunuz? Her aldatmasinda buraya baslik açmanın amaci ne?Bunu yumuşatmak için söylemedim ki ben, olanı anlattım. Bu durum daha farklı belli ki ama sonuç aynı malesef aldatılıyorum.
Anası yaşındaki kadınlara, komşulara falan yazıyor. Adam sapık. Genç kıza yazınca son nokta olmuş inanabiliyor musun?Ha selam merhaba yazıyosa tamam ya. Ben de bi sey yaptı sandım
Kız gidiyorum gidiyorumm işte topladımm çoğu eşyamıEee neyi bekliyorsunuz? Her aldatmasinda buraya baslik açmanın amaci ne?
Hayır her aldatisinda baslik aciyor. Tamam bu seferki aldatmasi biraz daha affedilebilir falan mi diyelim. Bosan diyoruz iste. Bu kacinci aldatilma basligiAnası yaşındaki kadınlara, komşulara falan yazıyor. Adam sapık. Genç kıza yazınca son nokta olmuş inanabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?