- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.655
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Yolun açık olsun aşkomKız gidiyorum gidiyorumm işte topladımm çoğu eşyamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolun açık olsun aşkomKız gidiyorum gidiyorumm işte topladımm çoğu eşyamı
Teşekkür ederim canımYolun açık olsun aşkom
Inanmayiz foto beklerizzzzKız gidiyorum gidiyorumm işte topladımm çoğu eşyamı
Eski konularınızı bilmiyorum.
Doğa öyle diyorsa doğrudur.
Boşanın.
Eşya toplasan ne olur herif bir iki açıklama yapsa yalandan da olsa, hemen affedip dönecek birine benziyorsunuz. Eşiniz sizi köle gibi kullanıyor, köpek gibi çalıştırıyor. Sokaktaki herhangi bir işveren bu adamdan daha fayda verir size. Aldatmaları da cabası. Gözü hep dışarda. Yaş da ayırt etmiyor yeter ki kadın olsun pislik bir adam. Nerden buldunuz bu kepazeyi anlamadım gitti. Boşanacak olsanız çoktan boşanırsınız ama bu rezil adama sırf koca diye yapışmışsınız. Eşya toplamalar falan işin showu. Gurur olsa ilk olayda giderdiniz zatenKız gidiyorum gidiyorumm işte topladımm çoğu eşyamı
Basligi öyle bi yazmis ki sanki adamin basinda bit bulmus, ben senin harekete geçeceğini sanmıyorum, gidersen sasiricam
'selam, merhaba' yazması 'fal baktırcam' demesinden daha kötü değil mi ben mi anlamadım adam belki fal baktırmak istiyorBunu yumuşatmak için söylemedim ki ben, olanı anlattım. Bu durum daha farklı belli ki ama sonuç aynı malesef aldatılıyorum.
Sperm falı falandırNe falı baktiracakmis kart zampara önce bir sorsanıza neyin nesi neyin fesi ne alaka yani
Ya kime ne anlatıyosun sen adamı bizzat iş üstünde yakalasan yine de boşanmazsınKız gidiyorum gidiyorumm işte topladımm çoğu eşyamı
Eee şimdi ne değişti?Çok kez yaşadım. Ama bu şekil değildi yAni kızlara selam merhaba falan yazardı. Eski sevgilisiyle de konuştu evliyken gibi
Nolur azcik toplaşsaniz, ficdaniniz gurusunArkadasim senin olayin ne ya? Ilk konun eski sevgilimi ruyamda gordum enerjiye inanirmisiniz diye soruyorsun. Sonra kocam oyle, kocam boyle. Bosan desek ona da bahanen vardir. Kizlar toplanin demissin ama senin kocan kimsenin umurunda degil. Fikir istersin yazariz geceriz hepsi bu.
Ben toplastim, herkes gitmis sanirimNolur azcik toplaşsaniz, ficdaniniz gurusun![]()