kızlar sevgilim için aşk kavanozu hazırlıyorum 365 adet not hazırlayıp bir kavanoza koyup her gün bir adet seçmesini istiycem.ama internettekilerden biraz farklı olarak sadece aşk sözleri değil biraz da oyunlu şeyler yazıyorum, mesela bugün bizim için 2 adet ıslak hamburger yer misin? bu arada genelde ayrı şehirlerdeyiz ama şuan kendim vericem yanındayım.ama daha 70 tane yazabildim eğlenceli güzel aşk sözleri ve bu tarz yapmasını istediğim şeyler aklınıza geliyorsa lütfen yardım eder misiniz?bu arada 5 yıldır birlikteyiz ve 22 yaşındayım.
Daha önce dinlemediği ya da ikiniz için anlamı olan güzel şarkılar bulup, bugün bunu dinle benim için tarzı notlar yazabilirsiniz bi 10-15 tane çıkar şarkı konusundan.
Sadece aşk sözlerinden ziyade şarkı, geleceğe yönelik hayal, planlar, güldüğünüz şeyler (şu tarihte şu olmuştu gibi) bazı güzel anlar zaman geçtikçe arada kaynıyor sanki oyüzden hem tekrar yinelenmiş gibi olur okurken gülümser yine. İlla 365 olması mı lazım ki:26:
Sadece aşk sözlerinden ziyade şarkı, geleceğe yönelik hayal, planlar, güldüğünüz şeyler (şu tarihte şu olmuştu gibi) bazı güzel anlar zaman geçtikçe arada kaynıyor sanki oyüzden hem tekrar yinelenmiş gibi olur okurken gülümser yine. İlla 365 olması mı lazım ki:26:
valla ben olsam bende hepsini okurdum ama işte 1 yıl okusun hergünü böyle geçsin istediğim için 365 olsun dedim. 150 oldu şimdi daha çok var ama tabi bende tıkandım bi yerden sonra. Çok teşekkrler :)
değer vermiceğini düşünmüş olsaydım girişmezdim böyle birşeye. İkimizden hayatımızın şu zamana kadar 5 yılını birbirmze verdik. Bazı durumlarda önyargılı olmamak gerek bence. Bazı insanlar bazı emeklere değer.
değer vermiceğini düşünmüş olsaydım girişmezdim böyle birşeye. İkimizden hayatımızın şu zamana kadar 5 yılını birbirmze verdik. Bazı durumlarda önyargılı olmamak gerek bence. Bazı insanlar bazı emeklere değer.
arkadaşın dediği şu bence,gerçekten erkekler böyle şeylerden pek anlamıyor.bu tarz süprizleri kızlar yapıyor ama erkekler de kırmamak için beğenmiş etkilenmiş gibi yapıyor.