kızlar acilll yardımm

yesevduaet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
596
17
38
kızlar şimdi güleceksiniz bana ama :))) köfteyi hazırlarken kıymaya azıcık yag damlatayım derken elma sirkesi yaptım :))) ne yapacgım ben şimdiiii

kızlar şimdi güleceksiniz bana ama :))) köfteyi hazırlarken kıymaya azıcık yag damlatayım derken elma sirkesi yaptım :))) ne yapacgım ben şimdiiii
Azıcıksa bir sey olmaz. Sonucta koftenin icine baharat/sogan/sarimsak da koyuyoruz. Hatta acili salca koyulan kofteler bile var. Ama yok fazla doktuyseniz kiymayi yikayin, sonra suzun. Ama o da lezzetini goturur.:)

Karnım acıktı ya köfte iyi giderdi

:))) kendime şuan cok gülüyorum braz baktım googledan evet yumusatıyormus benm aklıma direk kokusu geldi de teşekkürler :)

soğan kokusu bastırır sirkeyi az döktüysen sorun olmaz soğanını ve baharatını brz arttırırsın

Koku kalmaz eger kokusundan endiseliyseniz. Hatta bazi koftelerde sirke kullaniliyor zaten.

panik yok, güzel bile olur, yumuşak yumuşak :) ben köfte yaparken bir paket kabartma tozu koyuyorum, tavsiye ederim.
ayrıcı arnavut ciğeri pişirince, piştikten sonra baharat ve malzemelerden önce, biraz üzüm sirkesi gezdiriyorum, sonuç süper.

ben genelde koyarımki sirke birkaç damlacık gayette güzel oluyor yani....kokudan endişe ediyorsanız etmeyin zaten içinde türlü türlü baharatlar ve sarımsak var onlar kokuyu bastırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…