Kızlar acilll

5 haftalıkken gittiğim zaman kan verdim değerim 7000 2 gün sonra hastaneye gittim kontrol amaçlı ultrasonla görünmeyince kan verdim sonra vajinadan baktılar bebek göründü ama küçük sağlıksız da olabilir dedi korkuttu biraz eve geldim değerim 0 görünüyor sağlıksız gebelik falan demek bu diğer gün gittim nedir bu değerim bu kadar düşmez normal değil falan dedim labaratuar hatası dediler tekrar kan verince 10000 çıktı ama kahverengi lekem çok hafif arada oluyor normal mi bilmiyorum

Yanlış olduğunu size nasıl belirttiler peki ? Tekrar kan mı verdiniz ? Süreçten bahseder misiniz merak ettim
5 haftalıkken gittiğim zaman kan verdim değerim 7000 2 gün sonra hastaneye gittim kontrol amaçlı ultrasonla görünmeyince kan verdim sonra vajinadan baktılar bebek göründü ama küçük sağlıksız da olabilir dedi korkuttu biraz eve geldim değerim 0 görünüyor sağlıksız gebelik falan demek bu diğer gün gittim nedir bu değerim bu kadar düşmez normal değil falan dedim labaratuar hatası dediler tekrar kan verince 10000 çıktı ama kahverengi lekem çok hafif arada oluyor normal mi bilmiyorum

Vajınadan bakınca lekelenme oluyor benimde öyle oldu aynı şey banada söylendi sağlıksız gebelik olabilir vs diye

5 hafta 3 günlük benimki ama değerim yükseliyor bu da ilerliyor demek bence

Birkez beta verdim ben 6948.90 geldi oda kalp atışı duyuldu şükür takip edicez bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Artık hastanelere de güvenemeceğiz desenize Bari laboratuvar hatasıysa arayın bilgilendirin yani. Sen gitmesen sormasan değerim düştü diyip devam etsen öylece bebeğe sıkıntı olabilirdi yani İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Saol canım inşallah

`