Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun hamilesin tadını çıkar canimHanımlar çok korkuyorum istedim istedim ama olmadı şimdi bi anda hiç beklemiyorken..eşime de söyleyemedim sanki bana hayal görüyorum gibi geldi yazdiklarinizdan sonra ne tepki vereceğimi bilemiyorum
(*
Adetin ne zaman .Hanımlar çok korkuyorum istedim istedim ama olmadı şimdi bi anda hiç beklemiyorken..eşime de söyleyemedim sanki bana hayal görüyorum gibi geldi yazdiklarinizdan sonra ne tepki vereceğimi bilemiyorum
(*
War sanki biseyler, hadi hayirlisi :) sabah ilk idrarla tekrarla yada kan ver :) uzuuuun bi surec seni bekliyor gibiKızlar siz bişey görebiliyor musunuz :/
Ben 6 eylül de öğrendim gece saat 3 te test yaptım 3 bucukta tek başıma koşa koşa hastaneye gittim 34 idi beta değerim valla seni en iyi ben anlarım özel hastaneler sabaha kadar kan tahlili yapıyor kalk git bence :)Bu gece sabah olmicak desenize :/ ben hep yapıyordum kendimce var zannediyordum bu sefer de oyle oldu zannettim gösteremedi kimseye burda paylaşabildim suan ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Ben cok net goremedim adetine vardir diye dusundum. Benim dortgun kala daha netti. Yanlis anlama İnsallah pozitiftir sonuc. Kan testinde insallah mujdeli haberi verirsin .Adetim bugündü ama olmadim
Yok guzelim haklısın bende senin gibi gördüm ama emin olamadım beklemiyordum zaten açıkçası suan istemiyorum bakalım nasip ama şaşırdım böyle yorumlar gelinceBen cok net goremedim adetine vardir diye dusundum. Benim dortgun kala daha netti. Yanlis anlama İnsallah pozitiftir sonuc. Kan testinde insallah mujdeli haberi verirsin .
Ay ne heyecanlı :)) bana yok gibi geliyor hla o yüzden eşimi telaslandirmak istemiyorum malesef hep hayal kırıklığı yasadikBen 6 eylül de öğrendim gece saat 3 te test yaptım 3 bucukta tek başıma koşa koşa hastaneye gittim 34 idi beta değerim valla seni en iyi ben anlarım özel hastaneler sabaha kadar kan tahlili yapıyor kalk git bence :)
Bakalım ne dicegimi suan bilemiyorum kusura bakmayın :/War sanki biseyler, hadi hayirlisi :) sabah ilk idrarla tekrarla yada kan ver :) uzuuuun bi surec seni bekliyor gibieainede hbr vermediysen bence soyleme, emin olunca guzel bi supriz yaparsin
![]()
Ay ne heyecanlı :)) bana yok gibi geliyor hla o yüzden eşimi telaslandirmak istemiyorum malesef hep hayal kırıklığı yasadik
Bende çok zorlandım küçültmek yüklüyorum resmi sizinki gerçekten benimki gibi miydi :)Ay yükleye bilsem kendi gölge testimi göreceksin ama hata veriyor malesef :-(