Kızlar acilll

walla bana var gibi geldi ikinci cizgi , keske ciplak gözle görebilseydim daha iyi söylerdim

bebek istiyormusunuz istemiyormusunuz??

Kızlar siz bişey görebiliyor musunuz :/
Canim koyulastirdm daha.belirginlesti cift cizgi var ya kesin bariz insaallah yarin.hayirli haberlerini aliriz

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-16-00-47-40-02.webp
    Screenshot_2016-11-16-00-47-40-02.webp
    15 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar suan tekrar test yaptım içim rahat etmedi çıkmadı yani bunu bu kadar rahat soylicem imi hiç tahmin etmezdim gerçekten üzülemiyorum suan olsaydı başka tabii ama daha zamanı var sanırım

Canim adetinden bir kac gunu gecmesini bekle. Oyle yap Cizgiyi gor. İcin rahat etmiyorsa kan testide yaptirabilirsin

Canim adetinden bir kac gunu gecmesini bekle. Oyle yap Cizgiyi gor. İcin rahat etmiyorsa kan testide yaptirabilirsin
Dediğim gibi zaten suan istemiyordum dikkat etmeme rağmen olmayınca acaba dedim olsaydı tabiki de güzel olurdu ama suan icin olmaması çokta üzmedi beni

Teşekkür ederim hanımlar hepinize :) bu arada bu karartma işlemi pek güvenir değilmis :)

Dediğim gibi zaten suan istemiyordum dikkat etmeme rağmen olmayınca acaba dedim olsaydı tabiki de güzel olurdu ama suan icin olmaması çokta üzmedi beni
Bir kac gun adet gecikebilir mevsim gecisleri hormonlar stres hava . Boyle durumda hemen yapmayin kafa karisir gereksiz stres var mi yok mu. Bir kac gun gecikince yapin daha saglikli sonuc alirsiniz. Ben gorememistim . Kararti golge olabilir . Cizgi olmasi onemli. Hayirlisi olsun senin icin. Allah istedigin zamanda basip etsin sana ve isteyen herkese

Bir kac gun adet gecikebilir mevsim gecisleri hormonlar stres hava . Boyle durumda hemen yapmayin kafa karisir gereksiz stres var mi yok mu. Bir kac gun gecikince yapin daha saglikli sonuc alirsiniz. Ben gorememistim . Kararti golge olabilir . Cizgi olmasi onemli. Hayirlisi olsun senin icin. Allah istedigin zamanda basip etsin sana ve isteyen herkese
Haklısın teşekkür ederim :)

Back
X