- 1 Mayıs 2016
- 141
- 131
- 18
- 31
Yaa:))) bakalım benim nasıl olucak :)Buda ertesi gün akşam yaptığım test. Öncekini sabah yapmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa:))) bakalım benim nasıl olucak :)Buda ertesi gün akşam yaptığım test. Öncekini sabah yapmıştım.
Yarın sabahtan tekrar yapicam sonucu söylerim bakalım hala umutsuz gibiyim bilemiyorumwalla bana var gibi geldi ikinci cizgi , keske ciplak gözle görebilseydim daha iyi söylerdim
Hakkınızda hayırlısıolsun canım yarın bize de haber ver unutma bak müjdeli haberlerini bekliyorum Rabbim in izniyleAy ne heyecanlı :)) bana yok gibi geliyor hla o yüzden eşimi telaslandirmak istemiyorum malesef hep hayal kırıklığı yasadik
Kısa bir süre önce istiyorduk esim hla istiyor ama ben istemiyorum o yuzden olma ihtimalini düşünemiyorum bikac şey var onları halledip yaza diye düşünüyordumbebek istiyormusunuz istemiyormusunuz??
Tabii inşallah :)Hakkınızda hayırlısıolsun canım yarın bize de haber ver unutma bak müjdeli haberlerini bekliyorum Rabbim in izniyle
Birileri negatif yapıyodu resmi hemen çıkıyodu yapabilenler yapsa net çıkarKızlar siz bişey görebiliyor musunuz :/
6 haftalik daha bugün duydum kalp atislarini Rabbim.herkese nasip etsin Insaallah bol.bol.meryem.suresi okuyun 41 kere suya ufleyin.bir defada icin.insaallah tez zamanda yuzunu gulerMaşallah şimdi ne kadarlik
Canim koyulastirdm daha.belirginlesti cift cizgi var ya kesin bariz insaallah yarin.hayirli haberlerini alirizKızlar siz bişey görebiliyor musunuz :/
Nasıl yani gerçekten var miCanim koyulastirdm daha.belirginlesti cift cizgi var ya kesin bariz insaallah yarin.hayirli haberlerini aliriz
Amin inşallah :)6 haftalik daha bugün duydum kalp atislarini Rabbim.herkese nasip etsin Insaallah bol.bol.meryem.suresi okuyun 41 kere suya ufleyin.bir defada icin.insaallah tez zamanda yuzunu guler
Dediğim gibi zaten suan istemiyordum dikkat etmeme rağmen olmayınca acaba dedim olsaydı tabiki de güzel olurdu ama suan icin olmaması çokta üzmedi beniCanim adetinden bir kac gunu gecmesini bekle. Oyle yap Cizgiyi gor. İcin rahat etmiyorsa kan testide yaptirabilirsin
Bir kac gun adet gecikebilir mevsim gecisleri hormonlar stres hava . Boyle durumda hemen yapmayin kafa karisir gereksiz stres var mi yok mu. Bir kac gun gecikince yapin daha saglikli sonuc alirsiniz. Ben gorememistim . Kararti golge olabilir . Cizgi olmasi onemli. Hayirlisi olsun senin icin. Allah istedigin zamanda basip etsin sana ve isteyen herkeseDediğim gibi zaten suan istemiyordum dikkat etmeme rağmen olmayınca acaba dedim olsaydı tabiki de güzel olurdu ama suan icin olmaması çokta üzmedi beni
Haklısın teşekkür ederim :)Bir kac gun adet gecikebilir mevsim gecisleri hormonlar stres hava . Boyle durumda hemen yapmayin kafa karisir gereksiz stres var mi yok mu. Bir kac gun gecikince yapin daha saglikli sonuc alirsiniz. Ben gorememistim . Kararti golge olabilir . Cizgi olmasi onemli. Hayirlisi olsun senin icin. Allah istedigin zamanda basip etsin sana ve isteyen herkese