Kızlar acillll hamile miyim

tozpemberey

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
307
50
13
26

Kızlar bata 2gün kala yaptığım test sizce gebelik var mıdır aralıkta hsg çekildim sonuç temiz eşime bakıldı sonuç güzel ama ben pcosum bu ay 3.femarayı denedim 3yumurtam vardı ama çatlatma olmadım 1haftadır regl ağrım var ara ara gelip gidiyor beyaz akıntı kabızlık ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum çok gerginim fikirleriniz

Canım bence hamilesin çünkü çizgi görünüyor kan ver bence bende hamileliğimi yeni öğrendim ve çizgim aynı senin gibiydi her sabah ilk idrarla takrarlıyorum çizgim koyulaşıyor hayırlı olsun şimdiden

Hayırlı olsun cnm çizgi tam çıkmamış yeni olduğu için bence git kan ver

Ay gerçekten mi ya diyorum ki pazartesi olsun da bekleyeyim belki olurum ona göre kan vermeye giderim dedim de bekliyorum 1.5 yıl oldu ve ilk defa silik çizgi çıktı

Evet net çıkmamış ama bende o yüzden tedirgin oldum hemen sevinmeyeyim dedim ama belirtiler de olunca bir tarafım sevinçten uçuyor birde ben bu testi eşime alırdım baby time diye bişey burda bazı forumlarda o yanlış sonuç veriyor yazmışlar ama hiçbir test yanlış pozitif çıkamaz ki değil mi

Çıkar malesef. Çizgi pek net değil en garanti sonucu kan verir. Bugün gidip bir kan verin bence varsa çıkar

İşte doğru o da var kan testi vericem doğru en garanti sonuç o periyodun gecikmesini bekliyorum

Erken gebelik testi mi yapsanız acaba

İşte doğru o da var kan testi vericem doğru en garanti sonuç o periyodun gecikmesini bekliyorum
Normalde kaset testte regl geçmeden çıkmıyor. Bence 2 gün kala kaset testte çıkması gebelik var gibi geliyor. Hayırlısı olsun

Valla onu da düşündüm ama onlar da kesin sonuç vermez diye dedim şurada 2gün daha bekle kan testi ver ama belki olurum diye zaman verdim ama beklemek öyle zor ki evde dolanıyorum ay şunu yapmayayım ay zorlamayayım ve haraket edince daha çok karnım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…