- 24 Mart 2022
- 307
- 50
- 13
- 26
- Konu Sahibi tozpemberey
-
Canım bence hamilesin çünkü çizgi görünüyor kan ver bence bende hamileliğimi yeni öğrendim ve çizgim aynı senin gibiydi her sabah ilk idrarla takrarlıyorum çizgim koyulaşıyor hayırlı olsun şimdidenEki Görüntüle 3201898
Kızlar bata 2gün kala yaptığım test sizce gebelik var mıdır aralıkta hsg çekildim sonuç temiz eşime bakıldı sonuç güzel ama ben pcosum bu ay 3.femarayı denedim 3yumurtam vardı ama çatlatma olmadım 1haftadır regl ağrım var ara ara gelip gidiyor beyaz akıntı kabızlık ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum çok gerginim fikirleriniz
Çıkar malesef. Çizgi pek net değil en garanti sonucu kan verir. Bugün gidip bir kan verin bence varsa çıkarEvet net çıkmamış ama bende o yüzden tedirgin oldum hemen sevinmeyeyim dedim ama belirtiler de olunca bir tarafım sevinçten uçuyor birde ben bu testi eşime alırdım baby time diye bişey burda bazı forumlarda o yanlış sonuç veriyor yazmışlar ama hiçbir test yanlış pozitif çıkamaz ki değil mi
Erken gebelik testi mi yapsanız acabaEvet net çıkmamış ama bende o yüzden tedirgin oldum hemen sevinmeyeyim dedim ama belirtiler de olunca bir tarafım sevinçten uçuyor birde ben bu testi eşime alırdım baby time diye bişey burda bazı forumlarda o yanlış sonuç veriyor yazmışlar ama hiçbir test yanlış pozitif çıkamaz ki değil mi
Normalde kaset testte regl geçmeden çıkmıyor. Bence 2 gün kala kaset testte çıkması gebelik var gibi geliyor. Hayırlısı olsunİşte doğru o da var kan testi vericem doğru en garanti sonuç o periyodun gecikmesini bekliyorum
İnşallah inşallah ilk defa böyle ben 1yıldır test yaparım hiç böyle silik çizgi başıma gelmediNormalde kaset testte regl geçmeden çıkmıyor. Bence 2 gün kala kaset testte çıkması gebelik var gibi geliyor. Hayırlısı olsun
Bana hamilesiniz gibi geliyor. Allah gönlünüze göre versin inşallahİnşallah inşallah ilk defa böyle ben 1yıldır test yaparım hiç böyle silik çizgi başıma gelmedi
Üzmek istemem ama benim geçen ay hep böyleydi ve sonuç negatif
Yok ilk başta baya heveslendim ama sanırım bende farkındayım değil nasip demek kiÜzmek istemem ama benim geçen ay hep böyleydi ve sonuç negatif
Üzülme canım gene de belki vardır bilemeyiz böyle olup pozitif görende olmuştur adetin geçti miYok ilk başta baya heveslendim ama sanırım bende farkındayım değil nasip demek ki
Hayır daha 5 gün var göğüs hassasiyeti var diye yapmıştımÜzülme canım gene de belki vardır bilemeyiz böyle olup pozitif görende olmuştur adetin geçti mi
Hayırlısı olsunHayır daha 5 gün var göğüs hassasiyeti var diye yapmıştım
Silik çıkmış, gebelik olma ihtimali yüksek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?