Kizlar acillll ne olur cevap verin

yagmurum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
165
1
96
- Yurtdışı
Benim pazartesi gunu yumoslarim toplandi 22 adet 16 tanesi döllenmis biraz agrim vardi fazla yumurtadan dolayi doktor cumartesi transfer yapariz dedi bugun daha iyiyim doktor bugun aradi saat 2.45 transfer yapalim dedi cunku bölunmusler 6 tane kalmis muayene edip bi problem yoksa taransfer yapmayi dusunuyorlar sizce ne yapayim lutfen bana akil verin......

diğer türlü riske atmış olursun tatlım ya 5. güne gitmezlerse elindeki embiriyolardan da olursun ben 3. gün transfer oldum kalanları dondurmak için 5. güne götürmeye çalıştılar ama gitmediler şuan hem negatşif sonuç aldım hem dondurulmuşum kalmadı

üzülme sakın ve sakin ol transferini yaptır mutlaka çok hızlı bölünüyorlar 5. bekleyim derken elinde kalmayabilirde neden kendini üzüyorsun anlamadım bir sürü kişi 3. gün transferi yaptrıyor ve çok şanslı tutuyor stres yasak unutma :)) hayırlı haberlerle bekliyoruz

Benim pazartesi gunu yumoslarim toplandi 22 adet 16 tanesi döllenmis biraz agrim vardi fazla yumurtadan dolayi doktor cumartesi transfer yapariz dedi bugun daha iyiyim doktor bugun aradi saat 2.45 transfer yapalim dedi cunku bölunmusler 6 tane kalmis muayene edip bi problem yoksa taransfer yapmayi dusunuyorlar sizce ne yapayim lutfen bana akil verin......

canım Allah nasip ettiyse tutunacağı varsa 3. günde de tutunur 5. gündede tutunur.
benim 5. günü 2 tane embriyom transfer edildi(pgt yapıldığı halde yani embriyodan tek hücre alınıp incelendi).ikiside tutundu hamdolsun.
dr ların nasıl uygun gördüyse öyle yap ve stres yapma.Allah yar ve yardımcın olsun canım.
rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla hamiş olmayı ve evlerine sağlıklı bebiş götürmeyi nasip etsin inşallah.(amin)

benim 20 yumurtam toplanmisti 3.gun 11 kaldigini soylediler..5 .gune ise 3 tane kaldi..1 yerlestirildi 2 dondruldu..11 den 3 e dustu...bencede merkezine guveniyorsan riske atma..hayirlisiyla bebisini al gel..dua ile..

canım Allah nasip ettiyse tutunacağı varsa 3. günde de tutunur 5. gündede tutunur.
benim 5. günü 2 tane embriyom transfer edildi(pgt yapıldığı halde yani embriyodan tek hücre alınıp incelendi).ikiside tutundu hamdolsun.
dr ların nasıl uygun gördüyse öyle yap ve stres yapma.Allah yar ve yardımcın olsun canım.
rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla hamiş olmayı ve evlerine sağlıklı bebiş götürmeyi nasip etsin inşallah.(amin)
kesinikle haklısın...bana 2 tane 2 gunluk daha 4 hucreli embrio transfer edildi ve tuttu:nazar: ama bu sefer hic umudum yoktu..
daha once gecen yil iki tane 1 kaliteli blast (5 gunluk) embriyo transfer edildi ve malesef tutmadı ve o zaman umudum vardı ve hic beklemedigim sonuc aldım

Allah nasip ettiye tutar canım

Canlarim hepinizden allah razi olsun benim icimi rahatlattiniz doktora gittim kan testi yapildi muayene edildi bi sorun cikmadi allaha sukur ve doktor transfer yapmayi uygun gordu tuvalete sikisik da degildim ama doktor yapilr bi sorun olmuyor dedi 1 embiriyo transfer yapildi 5 tanesinide dondurduk insallah burda hayirlisiyla hamileyim die sizlere allahh bana yazmayi nasip eder arkadaslar dulariniza ihtiyacim var sizleri seviyorum sevgiyle kalin....

Canlarim hepinizden allah razi olsun benim icimi rahatlattiniz doktora gittim kan testi yapildi muayene edildi bi sorun cikmadi allaha sukur ve doktor transfer yapmayi uygun gordu tuvalete sikisik da degildim ama doktor yapilr bi sorun olmuyor dedi 1 embiriyo transfer yapildi 5 tanesinide dondurduk insallah burda hayirlisiyla hamileyim die sizlere allahh bana yazmayi nasip eder arkadaslar dulariniza ihtiyacim var sizleri seviyorum sevgiyle kalin....

canım şimdi bol bol dinlen...istiyorsan fazla internete çikma.
ben 12 gün bol bol yattım. Doktor gerek yok dedi ama ben boyle daha uygun gordum ve yattım..
İnsallah tutar sana bebegin insallah:CüvCüv:

Embriyoların dondurulabilmesi için 5. güne gelmesi mi gerekiyor yani 3. gün transferi olan birinin kalan embriyoları o gün dondurulamaz mı Bu konuda deneyimleri olan bilgisi cevap verirse sevinirim.

yağmurum1 arkadaşım hayırlı olsun transferin inşallah embriyon sıkı sıkı tutunur sana Pozitif sonuç almak nasip olsun

turkiyedeki embroyolog da fransadaki de dondurma ucuncu gun yapilinca daha saglikli demisti bana. ama ben anlamadim her kafadan bir ses cikiyor:)

turkiyedeki embroyolog da fransadaki de dondurma ucuncu gun yapilinca daha saglikli demisti bana. ama ben anlamadim her kafadan bir ses cikiyor:)

sağol canım cevabın için benimde kafam çok karıştı. :)) 5. güne kadar getirmek riskli olabilir gibi geliyor bana ama dediğim gibi dondurma işlemi hakkında pek bir deneyimim de yok :(

hayırlı ugurlu olsunn tedavinn yagmurum, bizimde 3.gün transferimiz yapıldı. 3taneydi 2si tuttu ve 5tanede dondurulmuş minnoşlarımın kardeşleri saklandı, onlarda 3.güne ait... siz elınızden geleni yaptınız gerisi Allah a kalmış, innş nasibinizde vardır.. bolbol dinlen içini ferah tut sevdiğin şeylerle ilgilen dualar oku.. kabız olmamaya dikkat et agır şeylerde kaldırma.. Allahımm isteyenn herkeze nasip eder inşş. Sizin önce göbişlere sonrada kucaklarımıza almak nasip olsun.. dualarımız seninle.. sevgilerimle.

Ben de iki sefer tüp bebek tedavisi yaptırdım ikisinde de 3 gün transferi ikisi de tutdu canım..hatta 8 tane dondurulmuşum var.İnşallah sen de de tutar canım.Allah yardımcın olsun..

Back
X