kızlar acillll nolurrrrrrrr

Ahsennur12

MUHAMMED EMİR'İN ANNESİ
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
536
253
18
28
kızlar bu aralar hareketleri azaldı oğluşumun neden acaba korkutuyor beni normalmi blmiyorum bi akıl verin siiznde ölemi

Yarın hemen bi dktra git kuzum bişey yoktur inş.. hemen panik yapma

Yarın hemen bi dktra git kuzum bişey yoktur inş.. hemen panik yapma
yarın zaten 2de randevum vardı canım gidicem inşallah hareket ediyor çok şükür ama az 2 gün önce denize gittim biraz dalgalıydı ve o gün biraz zorladım kendimi acaba ondanmı oldu ama sorun olsa zaten ya hareket etmez yada kanamam falan olurdu heralde

Eğer kastiysan kendini hareket ediyosa şükür canım korkmuatur belki kuzum :) şu iyi olur derler hamile için korkma yarın inş doktorun içini rahatlatacak şeyler söyler sana :)

Eğer kastiysan kendini hareket ediyosa şükür canım korkmuatur belki kuzum :) şu iyi olur derler hamile için korkma yarın inş doktorun içini rahatlatacak şeyler söyler sana :)
amin canım benim inşallah ya alışmıştım oğlumun hareketli ayaklarına popolarına bu kadar usluluk fazla geldi banaa

Kıyamam kuzuna :) haklısın zor bi durum zor bi his :)) allahım sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip eder inş

canım sıkıntı yapma kasmışsındır kendini. yada bebiş o zaman uyuyordu belki de. deniz suyu bebeği rahatlatıyor diye biliyorum ben. ayy bak anne karnında nasılsa doğuncada öyle oluyorlar haberin olsun ben yeğenimden biliyorum doktor ultrasona bakarken bizimki fırıldak gibi dönerdi şimdi 10 yaşında bir dakika oturmaz kurtlu gibi

ahahaha canım ya kayınvalidem eşim için öle diyo oda çok usluymuş çok hafif hafif vururdu arada o kadar diyor beşlki eşim gibi sessiz sedasız uslu çocuk olur ayy inşallaaahh inşallaaaaah

Korkma içini ferah tut canım seni çok iyi anlıyorum benimkide minik ayaklarıyla bazen ust üste atıyor bazen hiç atmiyor insan korkuyor kuruyorda kuruyor kafasında ama onlar gayet rahatlar Rabbim sağ saglim kavuşmayı nasip etsin cumlemize heyecanli bekleyiş hayirlisi ile son bulur inş

Gidince bizede haber ver bizde merak ederiz, ben hareketini bi kere hissettim bidaha hic hissetmedim daha erken galiba siz ilk hareketleri kacinci haftalarda hissettiniz kizlar?
Bende hissetmek istiyorum artik yahu

Gidince bizede haber ver bizde merak ederiz, ben hareketini bi kere hissettim bidaha hic hissetmedim daha erken galiba siz ilk hareketleri kacinci haftalarda hissettiniz kizlar?
Bende hissetmek istiyorum artik yahu
Ben 16. 17. Haftadan beri dir hissediyorum canım bana diyorlar ki zayif lar çok çabuk hissetmeye başlarmis

kızlar bu aralar hareketleri azaldı oğluşumun neden acaba korkutuyor beni normalmi blmiyorum bi akıl verin siiznde ölemi
Canim Merhaba bende 24 haftaligim benimki de çok haraket ediyo du 2 gundur 1 2 kere vurdu sadice cumartesi pazar çok gezdik ondan olmuş heralde bugün düzeldi sipam ama insan korkuyo ya

ahahaha canım ya kayınvalidem eşim için öle diyo oda çok usluymuş çok hafif hafif vururdu arada o kadar diyor beşlki eşim gibi sessiz sedasız uslu çocuk olur ayy inşallaaahh inşallaaaaah
inşallh :) benim eşim çok fenaymış çokkk ona çekerse işim var

Canim Merhaba bende 24 haftaligim benimki de çok haraket ediyo du 2 gundur 1 2 kere vurdu sadice cumartesi pazar çok gezdik ondan olmuş heralde bugün düzeldi sipam ama insan korkuyo ya
anne yrgunken bebek hareket etmez pek canım sennki ondaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…